19.04.2024

За войната как върви, трудно може да се намери в момента яснота. Но информационната война и хибридната война вървят с пълна сила! Само за два дни се доказа прогнозата ми вечерта след смъртта на кралицата, че глобалистите ще преминат във фронтална атака по всички фронтове, буквални и преносни. Особено мощна е глибалистиката атака в Русия, където от два дни цари истерия за военните действия в Донбас и отново се заговори за падане доверието в Путин и смяната му от власт.

Телеграм е буквално удавен от истерия, и от двете страни, където цари всичко друго, но не и яснота какво точно става на фронта.

Разбира се в България не закъсняха и аз съм много изненадана да видя хора, които до момента градиха образи на успешни подкрепящи Русия (русофил е нещо съвсем различно!), но при първите признаци на неуспех в Русия, биха отбой и обявиха Путин и Шойгу за идиоти. Това ме втрещи и отново показва, че много малко хора наистина дълбоко участват не само в любовта към Русия, но и в истински антиглобалистки процес.

Да се цитират български глобалистки медии като Дарик нюз за източници какво става в Донбас е пълен нонсенс и съм леко потресена, че видях това при хора, които толкова силно се имат на страната на антиглобализма.

И още веднъж ще потворя, за да е ясно.
Антиглобализъм без Русия не съществува!

В момента, към този час, обстановката в Донбас остава изключително тежка, водят се тежки боеве с променлив успех и за двете страни. Единственото сигурно е, изтеглянето на руските сили от две населени места, обявени официално от МО. Всичко останало за мен, всеки свободно може да се информира и да интерпретира информацията, не е надежден източник за момента.

Със сигурност се знае, че украинците правят клипове на всяка крачка как „превземат“ населени места в контраофанзива и как „забиват“ украинското знаме навсякъде. Това е информационно настъпление!!!

През нощта районите на изтегляне на руснаците са били подложени на масиран артилерийски обстрел, огнена канонада. Пълно е с военни експерти, които разясняват грешките на руснаците, грешките на украинците, знаем как борави с информацията целия Запад. Сега в истерията се включиха и глобалистките кръгове в Русия и то много мощно. Ето защо аз говоря за масирано настъпление на глобализма.

Военни резултати коментирам изключително рядко, защото не съм военен експерт и защото е пълно с такива. Аз коментирам това, което разбирам и знам най-добре.

То е, че след смъртта на кралицата мощно нахлуват проблеми.
Моята прогноза остава същата – Няма никаква възможност Русия да бъде победена от Украйна, дори цялото НАТО да се дислоцира в Украйна. Какви грешки се правят и как ще се изправят, това е част от събитията, безгрешни няма.

Много добре разбираме, че на украинците са нужни успехи срещу Русия, шест месеца те търпят само неуспехи. Ето, сега записаха някои успехи.
Тези успехи са нужни и на целия Запад, на всеки един лидер там, за са оправдаят безпрецедентната политика на захранване на един народ, изоставяйки собствените си народи.

Например на Байдън му е жизнено важно преди ноември да има ПОБЕДА в Украйна, няма смисъл да обяснявам защо. Същото важи за Шолц, Макрон и за Муравецки.
Така че нещата са ясни.
По-спокойно с отписването на Русия и Путин! Но както казах и вчера, явно сега ще се броим истинските русофили и антиглобалисти от обикновените сеирджии.

За Англия ще пиша подробно.
Днес само едно нещо.
Почти първото заявление на новата ръководителка беше, че ще вдигне забраната за фракинг на острова, която беше наложена включително с нейно участие преди 6 години.

Първо да питам, докато тече бозавото оплакване на покойницата, къде е Грета, а и къде е принц Чарлз, упс, крал Чарлз? Който е председател на кампанията по спасение на Земята от климатичните промени и вредната дейност на човека. М?

И второ, да попитам как така Тръс, която е била антимонархист и зелен „политик“ днес участва в делата на другата страна?
Морал? Вярност в идеите, устойчивост? Или просто обикновен собствен или корпоративен интерес .

Анастасия Гешева