19.09.2024

Чета как светът, и в частност ние, пищи от тъпото и жалко откриване на Олимпиадата в Париж. Медии, „културни гении” и всякакви други псевдо експерти говорят за Апокалипсис, Четвъртия конник, сатанизъм и още куп други подобни бля-бля глупости, все едно сме в 9 век, а не през 2024 година.

Чета ги тези анализатори и си мисля, че сигурно дават хляб на трамвая да не ги ухапе. Мисля си още също, че ако им дадеш някаква власт на тези малоумници, току-виж са записали в Конституцията, че жените с татуировки трябва да се горят на клада. Щото са вещици.

А работата всъщност е много по-проста – с педерастите напред, за да сменим културно интелектуалната парадигма в света с цел поредната ъпгрейдната схема за власт върху овцете. Едни хора продават поредните евтини продукти на няколко милиарда други тъпаци. С цел контрол, разбира се. И много кинти, както обикновено. Това е. И нищо друго.

Щото педерастите винаги са си били само педерасти. Нищо повече. Обичат да си бъркат по дупките хорицата. Страшното става, когато някой интернационален и корпоративен схемаджия измисли, че ако им сложиш вятърна перка в задника, същите тези обикновени педерасти, изведнъж ще станат гении. Щото вече добиват вятърна енергия през дебелото си черво. И това ги прави селфафишътни, културни и много, много умни. А ако им добавиш и по един фотоволтаик на челото, току-виж са спечелили Нобелова награда за олигофрения.

Искам просто да кажа, че педерастията не е страшна. Нито пък е нова. Страшни са безкултурието, неталантливостта, овкусена с власт, както и лошият вкус на високо ниво. Това е страшно. Страшно е, когато мега тъпотията започне да се продава за култура. Или за ум. Или пък за единствено възможно бъдеще.

Така че няма страшно! Няма да свърши светът! Не бойте се, уважавани зрители. Просто, както обикновено, едни малоумници нападат други. В случая днес – онези с кочан в гъза нападат онези с кочан в мозъка. Това е.

А иначе за Апокалипсиса трябва да питате Киро. Той ги разбира тези неща. Все пак е единственият българин, пипал парапета на мустаката жена от Харвард. А това, как да ви кажа, това е далеч по-страшно от целувка с език с Четвъртия конник. Или с генерал Атанасов, например.

Васил Петев

www.mediamall.info