19.04.2024

Поредни разкрития на Narod.bg за похотливия депутат от БСП Петър Кънев! Вече ви разказахме, че народният избраник, водач на червената листа във 2 МИР в Бургас, е светнал в червено покрай разработка „Цвете“ на службите срещу банда за проституция в периода 2013-2014 г.

Сега ще разкрием кой е смачкал разработката и провалил ареста на Петър Кънев. Цялата криминална история започва през 2013 г. и завърша с арести на част от групата сутеньори на 11 юни 2014 г.

Предния ден – 10 юни, е имало оперативка в ГДБОП – ДАНС (по това време ГДБОП беше към Държавна агенция „Национална сигурност“, б.ред.).

На тази оперативка участвал настоящият зам.-главен прокурор Борислав Сарафов, разкри източникът на Narod.bg. Поводът за срещата на спецченгетата е била дали да бъде арестуван един от поръчвалите 14-годишни момичета за креватни забавления – мастития социалист Петър Кънев.

Резултатът от оперативката е печален за правосъдието и справедливостта – червеният милионер се разминава с белезниците, въпреки че е изловен в над 100 разговора със сводницата на невръстните проститутки – Лиляна Биланова. Службите да кажат каква е ролята на заместника на Иван Гешев в покриването на гнусния криминален случай…

Разговорите с маман Лиляна, провеждани дори докато Петър Кънев е в кулоарите на парламента, са документирани със специални разузнавателни средства и се пазят, за да бъдат активирани срещу настоящия кандидат-депутат от Бургас, смята информаторът на Narod.bg.

Според източниците ни оттогава социалистът, основен спонсор на Корнелия и оттам непоклатим водач на БСП-листата, въпреки криминалната поръчка на непълнолетни за плътски удоволствия, е държан на къса каишка от силните на деня, а именно ГЕРБ и ДПС, които управляваха България в периода 2013-2014 година.

Както вече писахме, кодовото изречение, с което са поръчвани „пеперудките“, е „Искам дънки №14“, като числото указва годините, на които трябва да е проститутката.

Разработката „Цвете“ стартира след получена оперативна информация за група за сводничество. В началото групата се състои от две момичета. Малко преди арестите към бандата гравитират близо 40 проститутки.

Очаквайте имената на още сводници, участвали в бандата, доставяла непълнолетни на Петър Кънев, както и имената на други чичковци, петимни за детска любов, сред тях ресторантьор и хотелиер – само в Narod.bg

Narod.bg