28.03.2024

Основанията на Фандъкова да спре Безсмъртния полк на 9 май са, че имала сигнали, че ще има безредици… Обърнете внимание – не за нещо друго. Опитите чрез доноси на ДСБ, ДБ, ПП да спрат отдаването на почит на героите от Втората световна война е тежък и гнусен акт.

Обърнете внимание! На Паметника се събират активисти на Луков марш с отявлено пронацистко поведение. Освен нацистките жестове, те са скандирали „Пиночет“ към събралите се манифестиращи.

Тук се питаме – ДСБ, ДБ и ПП ще се разграничат ли от нацистите, или ще стане ясно, че именно те провокират в България нацистки формирования, които да подклаждат към гражданска война?

Ако официално не вземат становище по казуса, то оттук насетне ще ги наричаме Кафявата коалиция и ще имаме всички основания за това!

П.П. Аз от ДСБ не съм изненадана, те по идеология имат един път оттук насетне – като вече съвсем малко ядро да се радикализират до тъмнокафяв открит нацизъм, в който национализмът във всичките му форми е на лице. Най-комичната е, но в унисон с нацизма, е идеологията им, че са особен богоизбран жълтопаветен елит – изобщо – друга българска раса, която е призвана да управлява плебса, който ако не позволи това, то ще бъде ликвидиран .

Очаквам публично разграничаване на ППДБ коалицията от нацистите и публичното им порицание!

Очаквам и публична реакция на правителството, както и на Общината за недопустимост на подобни изяви! Та там е било пълно с полиция, защо няма реакции?

Позор за онези българи, които отново се опитват да се домогват до властта като водят България към гражданска война и нацизъм!

Но, имам едно леко напомняме, ние сме тук, ние помним и сме много! Много сме! Ние не сме Украйна и тук няма да има Майдан, госпожо Америка!

ГЕРГАНА ПИРОЗОВА