27.04.2024

Страхил Ангелов

Основният помагач на Украйна, германският канцлер Олаф Шолц, е политически труп и отстраняването му от поста е въпрос на седмици или даже на дни!

Германия е блокирана и хиляди единици селскостопанска техника се придвижват към Берлин! Към фермерите се присъединяват и редица други сектори и псевдосоциалистът соросоид Шолц най-вероятно ще хвърли кърпата до края на седмицата.

В отчаянието си, федералното правителство поиска от съда да забрани блокирането на основни пътни артерии, но магистратите светкавично се произнесоха в полза на протестиращите и ги задължи единствено да пропускат линейки и полицейски коли.

Преди нова година конституционния съд на Германия постави под „особен надзор“ правителствените разходи, което означава, че Шолц е длъжен да съгласува разходването на бюджета със сметната палата, чиито доклади минават за одобрение през съда.

Според последните социологически проучвания подкрепата за настоящото правителство на Германия и в частност за канцлера Шолц е по-малко от 10%.

Олаф е розов социал-либерал, който за пореден път изпрати танкове на Източния фронт, наложи санкции на основния доставчик на суровини за германската индустрия и наля милиарди евро национален ресурс в нацисткото корупционно блато на семейство Байдън, наричано за благозвучие „демократична“ и „европейска“ Украйна!

До петък цялото ГДР ще се изсипе в Берлин с трактори, камиони и автобуси и за разлика от тукашните протестиращи онези хора имата АЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ!

Подобна ще бъде и участта на Макрон във Франция. И като цяло в Европа, настоящите политически елити ще бъдат пометени – всички войнолюбци и спонсори на клоуна Зеленски ще отидат на бунището, а някои и по затворите, защото за участието в самоубийствената за Стария континент авантюра, наречена „война в Украйна“ и предизвиканата с това икономическа разруха, ще се търси отговорност!

Страхил Ангелов