19.09.2024

Днес британската преса още по-силно от вчера въвежда информационното обработване, че Украйна губи войната. Подготвят подопечните в САЩ и Англия за преговори за мир.

Искам само да обърна внимание, че откакто Русия обяви поставянето на Сармат в бойно дежурство, започнаха лупинги на „западните партньори“. Сармат е ракета, която достига от Русия до Ню Йорк за 21 минути. До Лондон и Париж два пъти по-бързо. Та оттогава станаха интересни неща на Г-20, заговори се за реформа на СС на ООН, засилиха се обясненията как Украйна трябва да приеме мирни преговори.

При посещението на Блинкен в Киев, на което е обсъждана съдбата на Коломойски по отношение на Хънтър Байдън, Зеля е поискал в замяна екстрадацията му в САЩ ракети с далечен обсег. Иска му се! Писах как тактически натовските оръжия не могат да помръднат руската войска, война и позиция. Единствено тероризъм и диверсии им остават. Е, и хибридната и информационна война.

Нищо не пречи да снимат десетина филма КАК РУСИЯ Е ЗАГУБИЛА ВОЙНАТА И УКРАИНСКИТЕ АРМИИ ГОРДО ВЛИЗАТ В МОСКВА. Абсолютно сигурно е, че милиони в Западните територии ще повярват и е възможно две три поколения да живеят в тази заблуда. Вижте колко време трае заблудата, че американски крак е стъпил на Луната.

Тагарев може да се барикадира със Соломон някъде и като онзи японец 20 години да мисли, че войната не е завършила и да чакат руснаците да ги разбият.

След изказванията на Кенеди-младши и Доналд Тръмп имаме официално изявления, че ковид СЕ използва и ЩЕ СЕ използва за политически цели. Официалната позиция на част от републиканците и техните анализи е, че без ковид и нов световен локдаун демократите няма да могат да спечелят изборите догодина, нито че САЩ ще задържат илюзията, че са икономически стабилен хегемон. Тоест, трябва им нов световен локдаун, за да задържат властта и да си осигурят печалби, особено корпорациите. По-голямо откровение за 3-те години няма!!!

Въпросът е дали лидерите антиглобалисти, ако има такива, дали хората, които много добре разбират тази измама и търговия със страх и смърт, отново ще позволят това да се случи. Чакаме да видим.

Анастасия Гешева