25.04.2024

Радев връчи на Денков "дискредитиран мандат" и го призова да върне празна  папка | Днес.dir.bg

Втори мандат изобщо не биваше да бъде връчван.

След оповестеното съдържание на записите и след изявленията на началниците на службите пред НС, националните предатели от ПП, трябваше веднага да бъдат арестувани.

Прокуратурата не им повдигна обвинение – ясен знак, че Гешев, инструктиран от „най-влиятелните организации в САЩ“, играе заедно с ПП/ДБ, а не се е превърнал в борец срещу Бойко и „мафията“, както вярваха неколцина смехурковци от журналистическата паралелна реалност. Гешев размахва бухалката срещу Бойко, без да му нанася удари, с цел да го принуди да танцува по свирката на Киро, Асен и Лорер, фаворитите на дълбокото зелено царство.

Политическата нечистоплътност на Румен Радев отново лъсна с отказа да обяви извънредно положение в страната, въпреки че всички условия за такова решение бяха налице. Гарантът на влизането във властта на ПП, който уж се разочарова от тях и им лепна етикета „шарлатани“, в понеделник отново ги облагодетелства, връчвайки им мандата – макар и „с отвращение“. С отвращение или не – даде им зелен светофар към терористична фашистка власт над държавата. „Мандатът им се полагал по Конституция, тъй като били втора политическа сила“! Кой смее за твърди такава гнусна лъжа, след като самите кирчовци и кокорчовци цинично заявяват в записите, че са влезли в НС с фалшификации, плюейки на вота на българските избиратели и че ако не бяха направили „ала-бала през президента“, за тях са щели да гласуват едва 7- 10 % от гласоподавателите ( а според мен, дори нямаше да надскочат 4-процентната бариера ). След това признание, което ПП изобщо не отрече, изборните резултати трябваше да бъдат обявени за невалидни и да се върви към нов вот. А вместо това Радев подари България на пряката агентура на банкстерите.

Инициативният Комитет на Националния реферерендум за мир и суверенитет не трябваше необмислено да отказва да призове българските граждани пред Президентството в часа на предателското връчване на втория мандат – 17 ч., понеделник – въпреки съвсем краткото време за организационни действия. Един по-солиден яростен митинг щеше да изиграе възпираща роля и щеше да озапти арогантността на шарлатаните, джендърите, ристьовците и гномите.

Украинските „бежанци“, които осигуриха бройката на „протеста“ от вторник вечерта, за „импийчмънт на
президента“, трябваше да бъдат арестувани по заповед на служебния министър на МВР, тъй като чужди граждани нямат право да се месят във вътрешнополитически събития и да развяват на тях собствения си държавен флаг. Още по-противозаконно е да се представят за българи, фалшифицирайки истинския брой на участниците в тези събития.

Лумпените от този „протест“, които откровено призоваваха за „майдан“ и „насилие“ пред камерите на „големите телевизии“, насърчили и подробно отразили това предателско събитие, трябваше също да бъдат задържани и разследвани, тъй като те открито и нахъсано зовяха за безредици, кръвопролития и държавен преврат. Мисирите, които пуснаха на екран тези призиви, трябваше да бъдат арестувани и дисциплинарно уволнени, без право да упражняват в бъдеще журналистическата професия.

Призивът на Левицата към гражданството – да се събере утре пред НС в 8.30, за да се противопостави на сатанистката четворна коалиция Герб СДС – ПП ДБ, целите на която са ясни на всички българи, ми се струва „след дъжд качулка“. Случайно или не, моментът бе изпуснат. Има исторически мигове, които не бива да се пропиляват с лека ръка! Нито пък всяка коза на свой крак да си прави митинг! Нужно е обединение на всички народни сили срещу превръщането на страната ни в демонски плацдарм и втора Украйна!

Но, както се пее в песента – „по-добре късно, отколкото никога, с тази надежда оставаме винаги“.

Така че утре, на Втори юни, в Деня на Ботев и падналите за свободата на България – в 8.30 ч.! Всеки глас срещу смъртния капан, в който изродите се готвят да натикат Отечеството, е безценен

Милена Върбанова