21.09.2024

Елена Гунчева - Гривова

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Започвам да пиша с твърдата увереност, че голяма част от четящите няма да знаят какво е плява. Но пък, всъщност публикацията не е за тях.

Тези дни народът ни отново дра ризи и хвърля люти клетви по един съвсем безобиден повод. Както и много подобни поводи. Вниманието ни е привлечено към лъскавките летящи неща, а не виждаме важните, тези, които се случват около нас, които са зад прожектора, който ни заслепява.

Елитите вече са полудели. Нещата излизат извън контрол. Всъщност опитите на елитите да ни контролират минават всякакви граници на безобразието. Оръжията са непознати за повечето хора. Води се война за умовете, съзнанията ни и за земята. А повечето дори не знаят, че са в разгара на битка.

Като малки олигофренчета се радват на ИИ и сътворените от него картинки. Днес излезе информация, не знам вярна или не, че ИИ може да предугажда престъпления. Колко ще е до следващата стъпка превантивно да ви хвърлят в затвора, преди да извършите престъпление, защото ИИ така е казал? Колко остава, докато всъщност ИИ подменя живи хора? Колко остава до истинска война с ядрена зима?

ЕС и САЩ са проводниците на елитите. На онези със сатанистките ритуали, едното затворено око, илюминатските символи, аденох… , масони и всякакви други. Едни по-важни, други – не. А отгоре стоят тези, за които човечеството е излишна тежест. Та всичко толкова по-добре може да се управлява от ИИ. За какво са толкова много хора?

А вие си врещете на концерти, радвайте се на обработените от ИИ снимки, ходете по прайдове и яжте ГМО храни.

Човечеството е в битка. И ще оцелеят само подготвените. И знаещите.

Хубава събота, аааа?

Елена Гунчева-Гривова