28.03.2024

Въпреки отсъствието на медицински данни за епидемия, камо ли за пандемия, медиите продължават ежедневно чинно да съобщават за по някалкостотин заразени и постъпили в болнично заведение от безкрайно и удобно мутиращия Ковид 19. И в жегата се влачат немалко подплашени и задъхани в маските си люде. Бързат, дори преди официалния старт на 2 септември с предизборното и вече омразно дърдорене за предсрочните парламентарни избори.

Да си зомби означава да съществуваш в най-неусетните и обременителните окови на робството, които не ти позволяват да обмисляш собствените си действия. Контролиран умствено и физически от външна сила и въздействие, дали чрез вуду магия, или вирус, вкаран в тялото ти. Зомбито не е нито живо, нито мъртво, като се препъва насам-натам в неведение за света около него. От рожденния им екзотичен остров Ямайка днес зомбитата се пренесоха навсякъде по света и може би е просто съвпадение, че са толкова популярни, или е възможно да са отражение на начина по който възприемаме себе си – като полуживи и водещи безсмислен живот? Може би са вцепенени от предписваното им поведение, или от безкрайното и целенасочено бомбардиране от медиите? Но, каквато и да е причината много хора изглеждат като зомбирани в редица отношения. Терминът „зомби” е пропил така обществото, че си е проправил път и в научната общност. Не само думата описва начина по който разглеждаме съществуването си, но тя е прилагана и към разпадането на стожерите на обществото ни.

Как човек да нарича държавата ни, която просто имитира държавност и суверинитет, чието население масово емигрира, а оставащото на територията е оглупяло от противоречиви образователни програми, дрогирано от разрастващата се фармацевтична промишленост и уплашено до степен на безропотно подчинение от системни епидемични и епизоотични заплахи? В икономически колапс, прикриван от евросубсидии и огромни външни дългове. Държава, която извършва хаотични движения в икономиката, политиката, здравеопазването и образованието, без искрица разум, живот, енергия и ентусиазъм.

Какво се е случило? Как държавата ни стана такава? Дали причината е просто в невнимание от страна на електората при избори, или в естествена еволюция на „демократичното” общество с прекомерна алчност и похотливо желание за свърхпечалби от страна на корпоративните и политически лидери? Или пък е в някаква конспирация?

Мнозинството загрижени хора се насочиха към алтернативните на официалните медии в интернет, за да разберат причините за това. За плана на глобалистите да контролират света чрез „Новия световен ред”. Който не е новост, а термин въведен още преди столетие. Самозваните глобалисти са хора, които вярват че са над дребнавия национализъм. Занимават се с планетата Земя така, като че ли е лично тяхна собственост и сфера на влияние. Глобалистите се придържат към старата философия на Илюминатите „Целта оправдава средствата”, макар че биха се отнесли с презрение към причисляването им към това старо тайно общество, или с нацистите, довели тази философия до своята крайност. Пропагандаторите на глобализма – социолози и медийни многознайковци описват транснационалния елит като движеща сила на световния прогрес. Независимо от скептицизма на някои Новият световен ред наистина съществува и прави дългосрочните си планове.

Но, как се контролират зомбитата? Естествено със социални технологии, които ежедневно се прилагат над тях. По важните са: разпалване на страхове, манипулиране на външни и вътрешни новини, полицейски тактики за управление на кризи и вътрешна сигурност, назначаване на удобен персонал в държавните и общински структури, контрол върху образованието, Биг фарма над всичко, Закони за правомощията на здравни и ветеринарни власти в критични ситуации, дрогиране на младото поколение, Законите за документите за самоличност и идентификация с електронен чип – засега в личната карта, а впоследствие и имплантиран в тялото. Въвеждане понятието ”престъпления от омраза” за париране на всяка евентуална съпротива, електронно следене, съвременни микробиологични изследвания и програми за контрол над населението, закони за киберсигурност, снимане чрез повсеместно видеонаблюдение, електронно следене в интернет и много други способи.

Естествено всяко действие има и своето противодействие. Това е не само физически, но и социален закон. Ненасилственото неподчинение е основен компонент в съпротивата, с който може да се уволни всеки парламент и всяко правителство. Но, за това е необходима воля и обединение на всички здравомислещи хора.

Отново сме в предизборна ситуация и бойкотирането на всички партии, които след изборите мигом прекратяват блеенето си за пред електората и захвърлят овчите си кожи, като се коалират в идейно противоестествени и направо извратени коалиции с цел лично и корпоративно облагодетелстване. Правителството на четворната коалиция ярко демонстрира пълната им яловост и несъстоятелност. Това подкопа окончателно доверието в тях.

МОМЕНТЪТ ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ Е НАСТЪПИЛ! ПЪЛЕН БОЙКОТ!

Светослав Атаджанов