18.10.2024
elena

Само ментално увредените в България си въобразяват, че някой ще ни позволи сами да избираме законодателната си власт, тоест скъпите на джоба ни народни иззедници /опс, избраници, лапсус/. Гледайки социологическите проучвания, които имат за цел да ни подготвят по-леко да преглътнем поредният отровен хап, който американците ни предлагат, не виждам никакъв повод за радост. Първи ще са или ГЕРБ, които са доказани мръсници и крадци, или ПП-ДБ, които са агресивно доказващи се мръсници и крадци. Третите – ДПС и Възраждане, са двете страни на една и съща монета, като нито някой ще ги допусне да управляват официално, нито пък те ще искат, защото управлението не е като плямпането. В случая с ДПС не искат да настройват българите срещу партията си, така и така участват задкулисно. В случая с Възраждане – ора и кадри нЕма!

Никога американците няма да ни позволят да избираме читав политик. Машините за провеждане на изборите са си чиста обида към интелекта ни. Такива се използват из банановите републики и държави, в които изборният процес отдавна е опорочен. То и на хартия стават мушенгии, ама с машините дори това не може да се установи. Директно на флашка се качва резултата.

Наивниците са много, но има вече и критична маса, която осъзнава, че тези избори са само цирк за пред тълпата. Решенията предстоят и те няма да са с избори. Нито с подписки. Нито с протести с плакати и песни и танци на народите.

Кой разбрал, разбрал. Бъдещето предстои, без значение дали искаме или не. Или ще се бием за свободата си, или ще бъдем в кланицата. Трети избор не виждам да имаме.

Елена Гунчева-Гривова