27.04.2024

Елена Гунчева - Гривова

Признавам, че съм оптимистка и съм казвала, че винаги може и по-зле да стане. Когато Борисов беше премиер, казах, че това е много гнусно и противно. Кирил Петков го надмина с 200 по противност и гнусотия. И тъкмо си мислех, че вече няма накъде по-гнусно, глистът Денков стана премиер. Заедно с жирафа. Зоологическа градина отвсякъде. Избрана от м…ите в парламента.

Видях и протеста днес пред НС. Мижав. Това ни е проблемът на българите – всички много лаем на маса и във фейсбук, ама на улицата ни няма. И тук упрекът ми е основно към софиянци. От два милиона души как не се намериха 20 000 да отидат да ги пометат тези гниди? Явно всички софиянци си харесват жълтопаветните глисти в управлението. Ами честито, ама защо ни ги натрисате и на нас?!?

От този ден нататък аз не смятам, че имаме държава. Отказвам да бъда гражданин на територия, в която американците решават кой да ни управлява. Отказвам да бъда гражданин на територия, която е обслужваща САЩ. Отказвам да бъда подчинена на правителство, което е дотолкова гнусно и противно, че дори създателите му се срамуват от него, както и участващите в същото.

А нас като народ трябва целокупно да ни е срам, че допуснахме това да се случи.

Елена Гунчева-Гривова