29.03.2024

Пастирите на сатаната отново , вече 3 седмици се опитват да подкарат уплашените към ешафодите на експеримента, наречен погрешно „Ваксинация“ отново плъзнаха по студията за да ви убеждават , че лятната ви хрема е опасна, но болниците са празни, отново са готови да ви принудят да носите маски, все едно ви пазят от нещо, но доказателство за това няма.

Има обратното, че увреждат мозъка поради по-ниското съдържание на кислород, което е резултата. И най -важното, лека полека изтичат сроковете на тестовете и следва да се хвърлят, ето защо и посягат към НЗОК парите за да ги напрявят безплатни, тоест масови.

В Гърция правят по 100000 теста на ден. там медицинския фашизъм е в действие. Кунчевци, Александрови Аргироци и Кантарджиевци и техните подобни няма да спрат, те имат цел и целта сте вие, марионетките са те поръчителите -други.

Държат се, така защото са платени и от БиГ Фарма. А НЦЗПБолести, тоест горните е пряко финансиран цели 11 години от фонда на Бил и Мелинда, чрез организацията за борба със Спин и Малария. Всички служители на РЗИ са имали ДМС до 5000 лева към заплатите си! Източник: Докалада на МЗ от 2011г.

Призовавам ви към пълна игнорация на съветите, а после и заповедите, на т.нар Здравни Власти – те не са нито здравни нито Власти! Друго са! От сополи и болки в гърлото не се случва нищо ! И преди имаше летен грип, а болните от летни гастроенетерити са повече от набедените с КОВИД.

Излишно е да подчертавам , че още не са изолирали нищо конкретно, т.нар УчЕни! Но за сметка на това, сертификатите се планира да станат за глобално пътуване, с всички ваксинации вътре и чипирането ви за по добро здраве! Г-20 в Индонезия го обсъждат сериозно!

Ако имаме критично мислене ще победим.трансхуманизма с истински хуманизъм!

Георги Тодоров