20.05.2024

Във видеото ще чуете разказите на двама председатели жилищностроителни кооперации Никола Николов – ЖСК „Милано“ и Иван Недков – ЖСК „Елица“. През 2008г. няколко семейства купуват право на строеж в район „Красно село“. Подготвят цялата документация и строителна площадка. Когато започват същинската работа по строежа през 2012 година, разбират, че има проблем. Част от терена е на общинската фирма „Пазари Юг“. Демек теренът се оказва чужд. Казват им, че е чужд, но вече са им взели парите. Как Столична община ужили семейства с милиони лева? Как моите герои си плащат за среща с Калоян Паргов от БСП, който да им реши проблема. Как друг общински съветник от БСП им предлага непосилно скъпи адвокатски услуги, за да им реши проблема чрез кантората си, вместо с гласа си в общинския съвет.

Ще чуете и признание от общински съветник от БСП пред Ивелин Николов. Той разказва как колегите му работят с ГЕРБ, поради което той се отказва от предстоящите избори, защото не иска да се замесва в далавери.

Допълнително във видеото – Как стигнах до тези разкази и разкрития? Защото се ядосах, че СГЛОБКАТА ГЕРБ и БСП в София уволни качествен директор на „Шейново“, за да сложат бивша министърка на Орешарски.