10.05.2024

Сглобката превърна циничния римски девиз „Хляб и зрелища“ в абсурдния  „Отрова и чалга“. Ако с първия римските императори са могли да управляват тълпите, то с издигането на втория, червеите от ПП ДБ и техните крепители от Герб и ДПС, трябва незабавно да бъдат прогонени от управлението на държавата и директно да влязат в пандиза.

Никога досега българско правителство не е заявявало толкова открито, че ще храни народа си с отрова и радиация, защото така налагат интересите на американските монополисти и украинските нацисти.

Епитетът „терористи“, който плужекът Денков залепи на протестиращите, явно изпускайки нервите си, е  достатъчен за падането на карикатурното му „правителство“ от власт.

Латифундистите, производители на зърно, които заграбиха без пари земята на българите и имат огромна вина пред нашия народ, могат поне отчасти да изкупят тая вина, ако пръждосат сглобката. Още днес! Те имат средствата да го постигнат, блокирайки основните артерии на страната дори за осем часа. В рамките на един работен ден.

Ако не го направят и се „разберат“ с палячовците на посолствоТО, в скоро време ще бъдат пометени заедно с тях. Защото „революция народна, незабавна, отчаяна“ все пак ще избухне в съвсем недалечно бъдеще. Чувам я как клокочи.

Да предлагаш ХЛЯБ вместо СВОБОДА, е демагогия. Но да ПРОДАВАШ на супер цени ОТРОВА вместо ХЛЯБ, е сатанизъм.

Милена Върбанова