23.04.2024

Калина Андролова

Лорер говори за „страхотни постижения“. На фона на всичките провали и шуробаджанащина от най-сгъстена степен (невиждана досега), на фона на профанизъм, който смая международната и вътрешната сцена. Фрапиращи манипулатори!

Тази дилетантска шайка е съкрушителна. Няма човек, който от 30 години насам да е бил в държавната администрация, и който да не е втрещен от шокиращата некомпетентност на тези хора, държавата е разгромена, и те пак излизат и започват да говорят из медиите колко са велики! Не мога да повярвам, че собствениците на медии в България, че разни олигарси и политици, които схващат много добре клоаката, в която попадаме, продължават да работят за тази ГРЕШКА, която сътвориха. Ами в крайна сметка, тази държава е на всички ни. Не е на ГЕРБ, не е на ПП, не е на Прокопиев или на Пеевски, и пр. Тя е нашата нещастна държава. И всяка будна съвест, трябва да реагира.

Илюзия е, че като си много богат, то ще избягаш от нещастното си обитание, не, няма да избягаш. Ще станеш още по-нашмъркан, още по-нещастен, още по-разгулен, още по-неудовлетворен, още по-изгубил смисъла на живота си. Парите увеличават същото, което представляваш. Повтарям думите на Слави, дано се задавите с власт! И да разберете, че властта не е само източване на пари, поръчване на пици, магистралки, хилежи и лъжи. Никой не може да стане голям и смислен политик, ако не притежава вродено чувство за справедливост. Сигурно звучи твърде банално, но е така.

Злоупотребата с лъжите и манипулациите прави хората, занимаващи се с политика, прекалено жалки. Учудена съм от ДБ и БСП, толкова слепота, толкова драпане да защитаваш този светлинен пищен провал на ПП.

Свестете се, бе, хора! Мислете за партиите си, за избирателите, за държавата, какво сте тръгнали да спасявате неспасяемото. ПП са неспасяеми, не го ли схващате? Ако не го схващате и вие потъвате.

Калина Андролова