01.05.2024

На България е нужен нов избирателен закон. Не й е нужно правителство от старите партии, нито нови избори по стария изборен кодекс!

С какво се е променил Герб, та чакаме от него правителство? С какво се е променил Бойко Борисов, та чакаме от него държавническа мъдрост? Нима забравихме как цяла година страната се люлееше от протести срещу тая престъпна банда, а главатарят й не смееше да стъпи в София и управляваше от джипката?
С какво се промениха ДПС, БСП? С какво Подмяната и ДеБъ са по-различни от Герб, ДПС и БСП? „Различна партия“ е само Възраждане, но всъщност какво й е различното, щом читавите й членове останаха извън НС, а в него се набутаха лумпени и мекотели, не по-различни от гербаджийските?

Какво „редовно правителство“ стоим и чакаме като телета? Ако партиите, вкарани в 48-ия парламент, можеха да излъчат читаво правителство, предишното правителство на ПП нямаше да се срине и 47-ят цирк нямаше да се разтури. А той фалира по най-срамен начин – забравихме ли как Киро купуваше депутати на сергията? Утре НС ще открият същите кашмери, които закриха НС преди два месеца.

Само нов избирателен закон и мажоритарни избори ще вкарат достойни българи в управлението и ще изчистят Авгиевите обори от трийсетгодишната смрад!

Никакви „контактьори“? Какви „контактьори“? Такива, които чакат сигнали от НЛО и си приказват с извънземни? Или вие говорите за Мони и Плевника? Какво още трябва да стане, за да се изчегъртат тия две одиозни фигури – на циничния българоубиец и на опозорения дебил – от медийния небосклон? Щом те ще бабуват за „правителство“, е ясно какъв мъртвороден урод ще се пръкне! А и родилката ще умре при раждането!

Трябва да бъде изработен и приет нов изборен закон! И това е по-важно от „войната в Украйна“ и от „инфлацията“. Ще видите, че „инфлацията“ веднага ще намалее до минимум, щом в НС влязат българи, а не подлоги!

Милена Върбанова