28.03.2024

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'евродикоф Group николай парашкевов 13 мин EUROCOM.BG тодор тагарев: свалянето на американския дрон e вражеска провокация на русия i'

Няма по-голяма гнус и отвращение от български офицер, който се изживява като подлога и гъзомийник на американските си господари. Разбирам, че когато си некадърен, все някак трябва да си изкарваш хляба, но предателството към Родината е най-гнусният начин това да става.

Тагарев, който не успя да се намърда за министър, отново вилнее и пръска кафяви гейзери на евроатлантическа мисъл. Свалянето на американски дрон в Черно море от страна на руснаците било вражески акт! Не знам този човек дали има нещо между ушите или за него дъно няма. Какво търсят първо американците в Черно море, че не разбрах точно. Какво търсят разузнавателни дронове на САЩ на територия, близка до Русия? Или всичко, което прави господарят, Тагарев го приема за правилно, без други разсъждения.

Гнус ме е от такива като тоя. Отвращение и погнуса. Жалко и за военното училище, което е завършил. Такива трябва да се разпознават навреме и да се вземат мерки.

Елена Гунчева-Гривова