04.07.2024

Подполковникът, който лъже непрекъснато, че е полковник, продължава да поддържа висините на тежкото си нарцистично разстройство и да показва „величието“ на интелигентност, ерудиция, възпитание, морал и благородство ей по този начин:

Фиксирането му в мен и в сайта ми АФЕРА, благодарение апропо на които куцо, кьораво и сакато изобщо чу за въпросния „полковник“, и абсолютно истеричното му поведение, присъщо на дълбоко комплексиран мъж по Фройд, показва КАЛНОТО ДЪНО до което може да стигне лице, напъхало се в парламента.

Само на подполковника още не му е ясно, че е единица мярка за това дъно в парламента. Този тежко психически разстроен индивид е и абсолютен срам с поведението си и писанията си за самата партия, която представлява.

Ако това е „лидерът“ на величието, то това не е партия, а долнопробен упадък.

Лицето „експерт по национална сигурност“ ежедневно пише такива гнусотии и простащини срещу мен и сайта ми, мислейки си че с олайнявената си психика може да ме уязви или засегне.

Няма как лице с такова тежко нарцистично разстройство да ме докосне дори с отвратителните си писания.

Не народен представител, а чист галфон!

Впрочем, що е време пред нас е. Да не стане така, че „афера пеевска“, която налудничавия подполковник си измисля, да не съществува, а да лъсне като майска роза „подполковник пеевски“, чиято мръснишка роля започнаха да провиждат даже Ивелин Михайлов и Киро Брейка. Да не стане така след някои гласувания в парламента, точно „подполковник пеевски“ и сие да предизвикат вече открито брожение във величието „кой ни сра в гащите“.

Лицето подполковник, който премина с бясна скорост от пряка линия с Путин до сороския университет и евроатлантизма, умело контролирано от когото трябва, на финала ще свърши при Цветеслава Гълъбова, където ако го съжалят Ивелин Михайлов и Брейка ще му носят папо, за да не заслабне.

Такъв шантав клоун парламента ни досега не познава.

Любувайте му се.

И да ви го кажа и аз, щото нали съм „афера пеевска“: Най-хубавото предстои…

А преди най-хубавото да дойде, изкъпи се, подполковник, хубаво се изкъпи, отслабни, не се тъпчи, не се тъпчи, прибери тоя измислен кръст и не го увисвай върху ризата, че приличаш на селски бек, и когато говориш не имитирай изражението на Боко.

А! И разкажи, ще е интересно на журналистите, дето ги проклинаш и искаш да ги забраниш, как уж си спасил млада тв журналистка от лапите на Бойко Борисов, който искал да я отвлича чрез охраната си от НСО, и ти си я спасил, ах!, щото Бойко ти бил много близък, и само ти си могъл да я спасиш.

Разкажи, разкажи, да не го разкажа това „геройство“, аз!

Веселина Томова

afera.bg