04.07.2024

Фалшив пост на Ивелин Михайлов от Величие бе пуснат днес първо в социалните мрежи. В поста уж Ивелин Михайлов зове да бъде подкрепено правителството на ГЕРБ, тъй като той работел много добре във Ветрино с кмета на ГЕРБ.

Малко по-късно на профила на Ивелин Михайлов във Фейсбук бе уточнено, че профила в една от социалните мрежи на Михайлов е бил хакнат и поста му е фейк.

НО!!!

Без никаква проверка, медиите Блиц и Пик моментално и КОНТРОЛИРАНО тиражираха фалшивия пост на Ивелин Михайлов и го публикуваха като достоверен и категоричен, че иска подкрепа на правителството на ГЕРБ.

Ивелине, Ивелине, що е рекла АФЕРА, все е вярно!

Вместо да храчиш по АФЕРА и Веселина Томова, да бе ти щракнало по шапката какво пише АФЕРА отдавна.

Сготвиха те с активно мероприятие на набутания ти подполковник Марков! Активно мероприятие в чиято сянка е Боко Тиквата, с когото Марков има отколешни прекрасни отношения.

Самият Боко в типичен негов пиниз излъга, че ГЕРБ щял да управлява за малко ако го подкрепели с пинизи от други партии. А Боко ни лук ял, ни лук мирисал.

Всъщност, точно Боко дирижира този процес. И подполковника е под крилото му.

Днешното „активно мероприятие“ срещу Ивелин Михайлов на практика „приключва“ Михайлов, а е ясно от дни, че във Величие върви тиха свирепа война за партията, която Марков иска да овладее.

Ивелин Михайлов пък от своя страна се гъне като мишок и не излезе категорично да се дистанцира от „предателите“, както ги нарича, защото е хванат за топките заради финансовите си далавери.

Някой да е изненадан от търгашеските политически пинизи на Боко?! Май само Ивелин Михайлов.

АФЕРА ти го написа в прав текст, подполковника ти го внедриха. Хак да ти е!

Afera.bg