01.05.2024

Днес след дълго мислене сметнахме, че е редно да споделим с вас една случка.
Преди няколко седмици решихме да направим тениски с конкретен дизайн.
Идеята беше тези тениски да се продават, но не с цел печалба, защото ние правим всичко това изцяло и само за удоволствие.
Идеята беше да се продават срещу дарение от 25 лева на избрана от вас кауза. Всеки щеше да има свободата да дари за това, което на него му харесва, изпраща доказателство за дарението (превод, скрийншот или каквото има) и ние му изпращаме тениската.
За тази цел намерихме рекламна агенция, която беше готова да направи 200 тениски, даже собственика на агенцията много се изкефи на идеята и направи цена под себестойност.
Явно във фирмата му е имало фен на един политически герой, защото 2 дни преди да започне изработката собственика е получил обаждане от една дама, която категорично му е заявила,че ако направи подобни тениски ще има проблеми с няколко институции, че и съд.

Днес започнаха да излизат публикации в няколко медии, в които се твърди, че една партия е решила да патентова прякор.
Дали има връзка между двете събития, ние си нямаме никаква представа.

Искрено благодарим на хората от рекламната агенция за готовността им въпреки заплахата да продължим инициативата! Няма да споменаваме техните имена, за да не им навлечем някакви неприятности от политици, които са пълни не………..

Благодарим на всички, които предварително заявиха желанието си да се сдобият с тениска!
Ние не се отказваме, ние просто забавяме, за да го направим още по-голямо и още по-яко, за да има възможността един политически герой да разбере, че е сбъркал планетата.

Поздрави от „ония наркоманчета, които ще пратите в Белене“.

П.С. Q-пейкин❤️Путин.

Политическа трагикомедия

Facebook