28.09.2024

Аз продължавам да не разбирам какво толкова му е специалното на този увеселителен парк по, който толкова народ припада. Била съм в Дисниленд – Париж и знам какво е и какво трябва да бъде един увеселителен парк. Това, че някой си е нарекъл атракциона от който иска да изкарва пари „Исторически парк“ не е проява на голямо родолюбие, бизнес проект си е и трябва да го разберете.

Просто човека не знае, че за да му вдигне посещаемостта трябва да се насочи към чуждите туристи, да разговаря с и да плати на туристическите агенции, които да го предлагат на чуждестранните туристи. Ама, коя съм аз да давам бизнес съвети на бизнесмена Ивелин 🙂 . Вместо да пусне реклама в японските, китайските и другите азиатски сайтове, той ще ми прави ритуални жертвоприношения на задушница, ще организира пиене, ядене и веселби и т.н..
Много моля, започнете да мислите с главите си. Атракциона си е проект от който се е очаквало да по текат реки от пари, той не е построен от и с парите на филантроп…, много ви моля… господин Ивелин не е на нивото на Евлоги и Христо Георгиеви, дори Робин Худ не е, за да ми приписвате мистични качества.
Нали чухте какво каза Марков?

Показали са му компомати за него и за Ивелин. ЗАЩО никой не попита ама как така компромати? Нали сте чиста вода ненапита? Нали ще се борите с лошите и корумпираните?
Защо не се спомена какви са тези компромати??
Толкова за честността и почтенността им.

Лилия Божкова