01.05.2024
Николай Марков

Николай Марков

Полк. Николай Марков и Ивелин Михайлов (Исторически парк) призовават гражданите на Варна и околностите на ПРОТЕСТ срещу превръщането на морето в офшорна индустриална зона.

На 18 март, понеделник, в 9:30 ч , в хотел “Рослин Димят” във Варна, Центърът за изследване на демокрацията организира кръгла маса с отбрани участници във Варна. Темата е

“Отключване на възможности за вятърна енергия в област Варна”.

Целта е да се покажат възможностите за бизнеса при разгръщането на офшорната вятърна индустрия в регионалната икономика.

Непоканени са всички засегнати от перките в морето – рибарския сектор, туристическия бизнес и българите от всички крайморски общини – тяхната съдба не представлява интерес за центъра, където с американски пари изследват демокрацията.

Нещо повече – те вече имат демонстрационен проект за плаваща офшорна вятърна турбина в близост до газовата платформа “Галата”. С нея ще изпитват иновация за вятърната експанзия в целия свят.

Към опитите да ни превърнат в емигрантското гето на Европа добавят още една цел – да сме и индустриално гробище. Варна се приготвя за обезлюдяване, за да се освободи територия. Следват американските военни бази.

Има ли съгласни с тази съдба?

Ако няма, на 18 март, в 9:30 ч. пред хотел “Рослин Димят” във Варна обявяваме митинг-събрание.

Споделяйте съмишленици, за да достигне до максимално много хора. Наши хора – истински еколози.

Николай Марков