28.09.2024

Поредните записи . Поредното сваляне на маски.Не че не знаем. Не че не сме виждали под обилния грим разкривеното лице на хищника.Лицето на нашенската демокрация. “ Новите лица“, облечени в старите дрехи на властта.

Помните ли записа от Банкя и “ Ти си го избра“. Помните ли Ваньо Танов ? А “ Яневагейт“ ?Тогава образуваха дело срещу неизвестния автор на записите, не за фактите.

И сега ще е така. Кристина Петкова от ПП-ДБ вече обяви : „Няма значение какво се чува в записа, същината на скандала е кой записвал! “

Какво ли стана с онзи запис с островите и назначаването на шефове на службите след “ съгласуване“ с посолството?Там авторът на записа е ясен.Нищо не стана.

Истината е, че със записи или без записи прокуратурата пази и ще пази облечените във власт.

Истината е, че взаимните обиди между партиите са сценка по стар като света сценарии за пред нас. Омертата ги държи здраво свързани.Кеша също.

Цинизмът е в лицемерието.Едни и същи лица от едни и същи партии еднакво ни мразят и презират, еднакво ни лъжат и унижават.Целта им е обща – власт.Средствата им са еднакви, лицата им под маските също.

Докато съдебната система ги пази ще е така.Докато те контролират съдебната система ще е така.Докато спим ще е така.

Събудете се!

Царете са голи!

Кажете го, изкрещете го! Гласувайте НЕ за тях !Всички! Само така се решава въпроса с фалшификациите и кеша.

Само така перцето в ръката на нейно величество прокуратурата ще се превърне в метла! С други хора.

Царете са голи. Виждаме го. Въпрос на време и достойнство е да го кажем.

Румяна Ченалова