26.04.2024

Елена Гунчева - Гривова

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'ELLINGC българският разследващ журналист христо грозев ® Julien de Rosa/AFP/ mages христо грозев най-известният в света български журналист. и най-мразеният от режима в кремъл заради неговото и на колегите му от „белингкат" разследване на отравянето на опозиционера алексей навални, развенчало величието на руските служби.'

Евроатлантическите парцали, наречени медии в България, започнаха с нова дъвка. Някакъв си световнонеизвестен журналиститут бил обявен за издирване от Кремъл. Дори ДойчеЗеле го обяви за ней-известния в света български журналист. Тук вече установявам, че с евроатлантиците живеем в различни вселени без допирна точка помежду им. Аз тоя жълтопаветник дори не съм го чувала, а следя почти всички медии и журналисти в България. Явно освен с услуги към Великобритания и Осраината, с друго не е известен. То в България открай време за журналистите срамна работа няма, ама защо трябва да ни занимават с шубето на тоя!?! Малко ли проблеми си имаме! То не беше шавливата Диана, то не беше Зеленчук, то не беше Олеся Общата….егати скуката и досадата!

Друго ми е интересно. Осраинците са направили един сайт „Миротворец“, в който има списък за….ами елиминиране на враговете на Осраината. Част от тоя списък вече хората са елиминирани. Има и българи в тоя списък. Но милите родни журналиститутки умело пропускат да повдигнат този въпрос и как така чужд сайт нарочва за елиминиране български граждани. Нито пък се разбира да им е осигурена някаква охрана.

Кой каквото си надроби, ще си го сърба. Всички родни грантояди и евроатлантици трябва да си закачат над леглото снимка на техните колеги – подлоги на САЩ, висящи от колесниците на американските самолети, когато се изнасяха от Афганистан. Да им е за урок и да знаят какво ги чака. На мен не ми е жал. Ама хич! Но досадата от тия подлоги ми идва в повече.

Въпросният журналиститут нямам спомен да е разследвал например кюлчетата в Банкя. Или връзките на главния прокурор с нЕкои свидетели. Или примерно кой продава български паспорти? Или примерно кой ограби българския народ! Явно темите за Бойко, Гешев, корупцията и ограбването на България не са му интересни, та отишъл Навални да защитава! Защото ние, българите, не моЕм да спим, ако не знаем дали Навални си е изял закуската и си е направил сутрешния тоалет, преди да почне да копа в Сибир.

Омръзна ми, бе, омръзна ми! Омръзна ми от сутрин до вечер по медиите да се веят като кафяви хартийки евроатлантически подлоги, които нямат нищо общо нито с България, нито с приоритетите на българския народ! Гнусни и жалки са в старанието си да ни обърнат мисленето. И са толкова прости, че дори не осъзнават, че ние не сме толкова прости.

Всяко нещо ще получи мястото си. Включително евроатлантиците. И не ми е жал. Само ми е досадно….

Елена Гунчева-Гривова