28.06.2024

May be an image of 5 people

Поредна порция предизборна агитация на шизофренната секта наречена за благозвучие „промяна“ – истинско дъно!

Лъжеакадемикът Денков е представен като Свети Георги, развял украинското знаме, как убива тези, в чийто скут седя девет месеца. Тежка интелектуална оскъдица и слугинаж без капка талант. Явно и в самото Посолство, чиито назначенци са въпросните „герои“ и „победоносци“, нивото вече е срамно ниско, след като залагат на подобни нискочели бездарници и неврастеници.

Тези хора са шайка имигранти и международни измамници, които използвайки един медиен октопод мамят стотици хиляди хора в България, като им внушават лъжливи и нереални представи по всеки един въпрос, който засегнат. Едно трябва да е пределно ясно за всеки един, който е запазил някаква частица здрав разум и самостоятелно мислене – всичко, което тази напаст върши е само и единствено с цел ГРАБЕЖ!

Цинизмът на тези оскотели типове е достигнал такива нива, че мнозина вече са тотално неспособни логично да осмислят и критично да оценят входящите информационни потоци, с които сектата на псевдодемократите и евроатлантици ежедневно залива народа ни.

Абсолютното мнозинаство от хората съществуват в твърдите рамки на фалшивия мироглед, натрапен им отвън, и да бъде заменен той с друга система от представи е най-трудното нещо на света.

Много хора, основно журналисити, общественици и всевъзможни политици, продължават вярно да служат на елита, който ги изхранва и никакви факти нямат значение за тях – те имат свои аргументи, които активно налагат на обществото. А измамените трудно се разделят с илюзиите си дори при появата на безспорни факти, доказващи пряко тяхната фалшива същност.

За мен едно е ясно – тази обществена и политическа проказа трябва да бъде изтрита завинаги от обществения и политически живот на България! Това са натресени отвън политимигранти и аферисти, които нямат абсолютно нищо общо с нашата държава и народ. За тях ние сме стадо, което трябва да бъде стригано, а вълната носи добра печалба и в този ред на мисли участието им в политиката е просто бизнес. По тази причина нищо свързано с България и съдбата на българския народ не ги интересува и не биха имали никакви скрупули да ни подложат на каквато и да било низост стига това да удовлетворява определена конюнктура и това на свой ред да им позволи да реализират още един гешефт. Без колебание биха ни вкарали във война и ще предат абсолютно всеки един национален интерес срещу комисонна – те затова са тук! Който има съмнения по този въпрос може да приеме искренните ми съболезнования!

И вече изобщо не е смешно, защото техният идиотизъм започва да става заразителен и да пуска метазтази във всяка една сфера на живота ни!

Вече съм дълбоко убеден, че с тези, които гласуват за подобен обществен тумор, нещо тотално не е наред…. „два свята, единият е излишен“!

Страхил Ангелов