06.05.2024

Тодор Тагарев

Безработен българин е арестуван и малтретиран за това, че е изразил всенародното отношение към социопата Тагарев.

А в същото време овластените плондери и техните „служби“, партийните комедианти и дръжките на микрофоните, не обелват ни дума, че десетки българи са осъдени на смърт от една неонацистка, терористична организация. Тези българи са обявени за „ликвидиране“ не защото са извършили престъпления, а защото са проявили гражданска съвест и смелост да разобличават престъпленията.

Ни дума от парламент, правителство и президент! Ни дума в „националния ефир“ – ефира на ЦРУ!

Не само липсват думи на защита за „осъдените“ от страна на държавните и партийни институции и „големите медии“, а липсват каквито и да било думи. Пълно игнориране. Сякаш живеем на различни планети.

Предполагам, че терористите от „Миротворець“ също се зареждат с оръжие, доставено в рамките на „военната помощ“ за Украйна. Оръжие, което и България израща. Оръжие, обърнато срещу българския народ и представителите на неговата интелигенция. Кръгът на смъртта е затворен.

Зверилникът, който днес управлява нашата страна изобилства с уродливи муцуни, носещи дамгата на пълно отсъствие на интелект, морал и чест. Но и сред него не се намира лесно физиономия, вдъхваща такава погнуса като тая на Тагарев. Робот-еничар, ходещ мъртвец, убеден враг на България. Сякаш никога не е бил млад, не е бил дете и не е роден от майчина утроба, а е изпълзял от зейнала пещера сред пустошта, във вида, в който го наблюдаваме днес – преждевременно остарял, а после консервиран и непроменим, с присмехулно присвити мъртви очици и издевателска усмивчица. Лицето му е безсрастно – точен образ на студената, завършена, омраза към всичко човешко. Имало ли е някога приятели това същество, има ли жена? Коя жена би легнала с него? Коя жена би се примирила да го вижда всеки ден и всяка нощ?

От тоя мизантроп лъха някаква древна, зловеща празнота. Той може спокойно да натисне червеното копче. Сигурна съм, че обича да гледа изтезания, страдания, екзекуции. И дори сам да ги изпълнява. Скромно се гордее с чалъмите си на мъчител. Той е роден палач, кагебист, миротворець.

Навярно ще направи всичко възможно да превърне ареста на онова момче в жесток кошмар. Може и сам да присъства на разпитите – зад стъклото. Той е брутален и отмъстителен, нищожесвата са такива. Ще се погрижи младият безработен мъж да получи максималното наказание.

Тагарев е стопроцентов терорист, но от тия, които ги е страх да участват „в мероприятия“. Ето защо не е станал изпълнител, а властник. Сега е неговото време, неговата жътва, неговата стихия.

Знаеш много добре, Тагарев – човеконенавистнико и българофобе – че ако безработният наистина е искал да те убие, нямаше да те заплашва в социалните мрежи. Ти ще паднеш от „своите“ – такъв е баналният край във вашите среди.

Но аз не искам такъв край за теб. Искам да те видя на подсъдимата скамейка. Искам да те съди Народен съд. Не сарафовци, не гешевци, не  гешефтари.

За предателство към България. Не едно и не две. Всичко, което си вършил в мракобесния си живот, е предателство към България.

Дори самото ти съществуване.

Милена Върбанова