19.09.2024

Тази сутрин розАво пони обяснява по медиите, че въпросните мъже, изживяващи се като жени и участващи в боксови срещи на олимПЕДИадата, били ЖЕРТВИ! Ама те в никакъв случай не са яки мъже, публично пребиващи жени. Жертви са! На какво точно, не разбрах, най-вероятно на драстичната липса на психиатрична помощ и възпитателни мерки първите седем години от живота им.

Женският бокс не ми харесва и не смятам, че трябва жени да участват в този принципно мъжки спорт. Но оттам до това мъже да влизат в женския бокс, за да пребиват жените, има огромна разлика.

Каквото и да си говорим, жените са по-слабия пол. Поне физически. Трудно жена може да се противопостави на по-голямата мускулна маса на мъж. Затова и пребитите от жени мъже са в хиляди пъти по-малко от пребитите от мъже жени.

Подмяната на ценности и разбиране за нормалното е основен инструмент на либерастите. Първоначално беше Ме туу или там каквато либерастка прищявка беше. Истанбулска конвенция, протести, декларации, резолюции, пяна по устите на НПО-тата. А сега – публично пребити жени от мъже и същите тия си мълчат като…ами като органи.

Последно какво решава модерната либерастка мисъл – да се бият ли жени или да не се бият? Или може само публично, на ринга, но не и вкъщи? Да знаем, де!

Елена Гунчева-Гривова