20.05.2024

Магарев смята, че в България война не е имало. И никой не ни е освобождавал. Не съм му проучвала родословието, не не бих се учудила някой от неговите предци да е бил ибрикчия в турска баня. И предател на българите. Също като потомъкът си.

Най-лошото е, че този укроибрик е завършил военно училище. Па как не се намери някой негов офицер да го целне между очите и да направи добро на Родината ни!

То такива гнусни плъхове и предатели си личат още от млади. Чувала съм спомени на очевидци какъв долен мазник е бил Магарев и тогава. С такива с добро не можеш да се разбереш.

И понеже сме все пак демократични и миролюбиви, няма да му пожелая примерно бой до пос…не и закопаване след това, а само заточение – далеч от България. Защото такива гнусни безродници и предатели не трябва да цапат дори българската земя, като ги погребват в нея.

Винаги да скита в чужбина и костите му по чужди земи да се разпилеят.Потомците му да са проклети до девето коляно и те да се запилеят далеч от тук, заедно с кървавите пари на Магарев.

Най-гнусното нещо е безродникът! Гнусен и мазен долен плъх, срам за военното училище, което е учил.

И се чудя как не се намери един български офицер с чест и достойнство, който да му покаже как се постъпва с предателите!

Елена Гунчева-Гривова