24.04.2024

Анастасия Гешева

Ситуацията в Украйна излиза извън контрол. Три неща се случват, които трябва да се знаят. Украинските войници се изпращат на сигурна смърт!

Командването не полага абсолютно никакви усилия за избягване на смъртта, ръководството на Украйна също така.

Това трябва да е ясно. Прави се нарочно, за са се ИМИТИРАТ бойни успехи, за да си изпълняват задачите на хегемона, да плаща още издръжката на украинските овластени марионетки. И за да се поддържа илюзията, в която живее Запада, че Русия губи войната в Украйна.

Отново ще говоря за това – Почти целият Запад в момента живее в илюзия, че Русия губи, Украйна отстоява и ще спечели. Истината е съвсем друга, месомелачка. Която е толкова жестока, че дори американски генерали и разведки, обръгнали на всичко, не могат да мълчат.

В момента се унищожава мъжкото население на Украйна по график. И не, не е виновен Путин! Второто нещо. ДД подготвя Европа и някои европейски народи, включително България, за следващите дози пушечно месо. ЕС, който се управлява от подобни мъпети на либерал-глобализма, подписа поредния документ за УСИЛВАНЕ ПОМОЩТА ЗА КИЕВ ВЪВ ВОЕННИ ИЗРАЖЕНИЯ. Не само пари, но и оръжие, за човешки сили все още не са казали открито, но се готвят да го обявят. Полша и България са сигурни в превръщането им в източници за месо за месомелачката.

Да, вярно е, планът на ДД за тази година е включването на други държави в тази напълно безсмислена война, от която обаче световния „таен“ елит има въпиюща нужда, за да прикрива срива на света. Само хората могат да се противопоставят на това безумие, правителствата участват, и нашето участва.

Повтарям, планът след като се унищожи украинската армия е да се включат други армии на народи от Европа. Третото нещо.

Време е да се разбие илюзията за Зеленски. Това е антиполитик, отговорен за съдбата на Украйна. Той лично подписва унищожението на армията си.

И най-голямата „тайна“, която знаят всички с изключение на зрителите на Лора Крумова и Светльо Иванов, че е тежък наркоман на твърди наркотици.

Ами хайде де, помислете колко добър и полезен може да е политик на кокаин? Нещата в Украйна са трагични в буквалния смисъл на думата и Западът е отговорен за насилственото поддържане на тази война.

Това не е просто военно престъпление, това е геноцид! Никой в командването на украинските сили и никой в управлението на Западните благодетели на Украйна не се стреми да спаси население от разруха и смърт.

Говорих за нечуваните процеси, които текат в Украйна – разстрел на дезертьори и жътва на търговците на органи на фронтовете в Донбас. Това се ръководи от Запада, не от Путин. Путин е единственият, който се опитва да пази украинското население и само на него се дължи факта, че все още формално има съществуваща държава Украйна. Но няма да е още дълго, защото месомелачката върви всеки ден.

След още 6 месеца Украйна няма да има мъже за набор в армията. На който това му се струва нормално с нормални управници, значи трябва да потърси помощ. А Путин все още не е започнал война, истинска война! Но се приготвя, защото информацията, че Западът иска да хвърли Европа срещу Русия, не я получавам само аз. То се вижда.

Анастасия Гешева