16.09.2024

ППДБ открито се позиционираха като педофилска партия! От коалицията обявиха, че внасят в НС проект за отмяна на гласуваната преди две седмици забрана за джендър агитация в училища и детски градини!

Спред Кирчо Кретена и съмишлениците му такава агитация не съществувала и затова нямало нужда от забрана. Логично е, да си зададем въпроса, защо след като няма такова нещо забраната му толкова им пречи, както и на няколкостотин преподаватели и членове на т.нар. „академична общност“ в България?

 

Тези дехуманизирани девианти всеки Божи ден се опитват да отварят нови и нови прозорци на Овертон, представяйки ни заболяванията си за нормалност! Сега искали да се отмени забраната за преподаване на „основи на хомосексуализма“ в училищата, защото видите ли те били ДЕМОКРАТИ и това било дискриминация на малчуганите!

В този ред на мисли считам за полезно, с риск да повторя нещо, за което вече мнозина се досещат или знаят, да начертая някои от основните дефиниции на тяхната „демокрация“.

 

Съгласно доминиращият наратив, да си демократ автоматично означава да си страстен до фанатизъм и дълбоко вярващ русофоб и искренно и неприкрито да мразиш абсолютно всичко свързано с Русия, с нейната история, религия, култура и наука. Това важи и за останалия свят, извън т.нар. „колективен“ Запад – според новия „демократизъм“ и формулираните от неговия пропаганден апарат постулати тези народи и държавите им нямат абсолютно никакво право да съществуват, след като отказват да участват в неолибералния консенсус на глобалните финансови спекуланти и обслужващите ги политически елити. Войните, смъртта и страданието предизвикани от фаворизирания „ЗАПАД“ навсякъде по света или се неглижира или се обяснява като епична битка със силите на злото, тиранията и диктатурата. Ярък пример за това е убийството на десетки хиляди палестинци от армията на Израел, което ни най-малко не тревожи демократичната общност – те не забелязват това, онези хора не са им в полезрението, техните животи нямат абсолютно никаква стойност.

Също така, за да покриеш „демократичните стандарти“, спуснати от вездесъщите неолиберални елити, трябва да си яростен фен на всякакъв вид сексуални девиации и ревностен защитник на содомията, както и да издигаш в култ всякакви псевдонаучни теории, които се лансират от платени „дейци“ фарисеи, изобретатели на разни абсурдни и античовешки субкултури. В този смисъл новият модерен демократ е и войнстващ атеист и богоборец, защото всяка една религия, му пречи, утвърждавайки определени стереотипи, с които той се бори неуморно. За него е от първостепенна важност да развенчае, опорочи и оскверни всичко, което до скоро хората са считали за сакрално и свято, неподлежащо на дисекция.

Друго ключово условие, за да бъдеш приет като член на „елита“, е да развяваш енергично украинския флаг и да се обявяваш за поддръжник на всяка низост, свързана с тази неонациска утопия, наречена Украйна. Всички откровенни лъжи и престъпления на киевския самодържец Зеленски биват аплодирани и възхвалявани като подвизи.

 

Здължително е да се обявиш за модерен прогресист, който системно да отрича и заклеймява всеки и най-вял полъх на хуманизъм, всяка идея за нещо трдиционно, което се е приемало да скоро за нормално. Всичко, което може да бъде определено като „национално“ – самосъзнание, култура, история и най-вече икономика, защото истинските демократи се борят за тотална и повсеместна приватизация, бива заклемявано и отричано като отживелица, като ерес.

 

Естествено, всичко това не те праиви демократ, а най-обикновен полезен идиот или просто лакей, който дали осъзнато и срещу заплащане или неосъзнато от привързаност към новия неолиберален култ, обслужва една тенденциозна позиция създадена от медийна среда, която няма нищо общо с тиражиране на истина. Бидейки апологет на всяка една мерзост, получавайки в замяна достъп до постове, привилегии и активи, се превръщаш в слуга на една човеконенавистническа сатанинска идеология, налагана на човечеството от шепа психопати.

В момента плурализмът на мнения е точно толкова разпространен, колкото е бил и през Средновековието, а лишените от талант лъжепророци на новия либерален култ, започват да дразнят почти целия народ. Заслепени от невежеството и арогантността си постигнаха абсолютно обратен ефект – вече никой не им слуша глупостите и българина масово е отвратен от натрапчивата им простотия. Това е добре, даже много добре! Дерзайте „демократи“, продължавайте в същия дух!

Страхил Ангелов