20.05.2024

ППДБ са в паника. Страх ги е от предсрочни избори. Час и нещо журналистите в партийния дом чакаха да дадат “трибунка”, аз си тръгнах, след като видях Искрен Митев, който се направи, че нищо не знае. Ясно … страх ги е.
В МС се двоумят дали да направят заключителна пресконференция в петък или не – след като аз попитах дали ще получа актедитация да присъствам, най-вероятно изобщо няма да я свикат.
Бойко Борисов пак успя. Свали ги на колене.

Побързаха с оставката на Николай Денков от страх ГЕРБ да не се откаже да преговаря, понеже им се обидиха за ненадейния “мумурандум”, пък й по принцип им дойдоха до гушата маймунджулуците по места.
Вчера бях на националната среща на ГЕРБ. Да ви кажа честно, едва се сдържаха … Бойко Борисов не бива да рискува да поиска от своите още един шанс за ППДБ, няма да бъде добре за него, да знаете. Ще започнат отявлени брожения срещу елита на партията, който не чува тътена на недоволството от провинцията.

Бойко Борисов в момента е в позиция на надмощие. Но рискува да я загуби. Защото тези отсреща са брутални – една отстъпка още да им направи и ще му се качат на главата.
Затова – бой до дупка!

Соня Колтуклиева