19.09.2024

Андрей Гюров обеща свободна и просперираща България ᐉ Новини от Fakti.bg -  България | ФАКТИ.БГ

Да кажем с думи нещо, което всеки си мисли.

ППДБ така се осраха с технте конституционни промени, че сега не можем да намерим служебен премиер.
Ритаха, ритаха да ограничат избора на президента и така го ограничиха, че ако 5-тимата потенциални служебни премиери откажат, то единствения който се навие ще знае, че е единствената алтернатива. Останалите ако са интелигентни хора така или иначе ще откажат, както с еи случва.

Явно са планирали по принцип Андрей Гюров да стане служебен премиер. Знаете го – този от снимката. Набутаха го като подуправител на БНБ за да може да бъде избран на един по-късен етап, но останалите хиени в БНБ го сготвиха. Просто не искат да им е колега.
Да си кажа често винаги съм критикувал управата  и бездействието на БНБ по ред въпроси, но този път ги разбирам. Да ти натресат политическа фигура без грам опит за колега, който по-късно да ти стане премиер…. ами не е кеф. А те в БНБ може и да са наги, но не са глупави все пак. Даже наклепаха подобаващо Гюров след отстраняването му.

С две думи – не трябва да се дава на ППДБ да пипа конституцията. Тия хора трябва да се ограничат, преди да са „насрали“ непоправимо основния ни закон. Явно и тях само служби ги интересуват.

А за феновете им… не знам. те си знаят сами.

Васил Кендов