30.06.2024

Калина Андролова

Корнелия Нинова упорито крие Вигенин от дебатите, вместо него праща Гечев, което е правилен ход. Щото Вигенин ще дръпне БСП надолу. А Гечев се представя много добре. Лорер разказва вицове: „Всичките ни кандидати са готови да отстояват българския национален интерес“. Точно ПП, които обмениха присъствието си във властта с предателството си за Северна Македония. Лорер трябва да обясни защо в последната минута ПП промениха ПВУ така, че да се наложи да затворим тецовете максимално бързо, вместо да се борим за обратното.

Лорер трябва да обясни защо ПП включиха в ПВУ изваждането на ЕСО и „Булгартрансгаз“ от забранителния списък за приватизация на БЕХ! Вместо това Лорер ни обяснява разликата между фискалната и монетарната политика с една много особена претенция при положение, че именно Асен Василев вкара България в спирала от дългове с идиотския аргумент, че дългът на България бил много малък (благодарение на дисциплината досега) и сме можели да се разпищолим. Да се разпищолим с цел гражданите да си помислят, че при ПП се живее добре и да си откупим фалшиво изборите. Лорер да говори за икономика е ужасно преживяване. То е като Венеция Ангова да говори за военно дело, а Кирил Петков – за газовия сектор. Лорер има необосновано самочувствие при положение, че всички ние преживяхме и преживяваме, и още много дълго ще преживяваме тяхното нагло, некомпетентно и разрушаващо управление! Лорер непрекъснато говори, че някой друг „плаши“ нацията ни, но всъщност ПП са тези, които ни затриха и върнаха обратно! Лешоядско извлачване на последните остатъци от едва дишащата ни държава. Дилетантщината на ПП е най-плашеща от всичко, защото тя ни вкара в още по-голяма зависимост, в отчайващо самопредлагащо се раболепие.

ПП се занимаваха с доноси, считайки, че подобно омерзително поведение, ползващо се от наивните американци, може да им гарантира продължително позициониране във властта. Но както всички знаем, лъжите са ефективни, но за кратко. ПП абдикираха от националния интерес до степен на абсурд! Безпомощните държави са експериментална територия, инструмент за чуждите стратегии и играчки за случайността! ПП са тези, които в най-голяма степен поставиха държавата в абсолютна зависимост от въшния фактор. Те се предлагаха на външния фактор като слуги, УНИЖАВАЙКИ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ ПО НЕВИЖДАН ДОСЕГА НАЧИН… и сега отново претендират да продължават промяната! Не, благодарим! Не ви искаме. Вие във властта сте като пътна злополука.

Калина Андролова