03.05.2024

Иван Тренев

Историци, Общественици, Политици, Журналисти, Заплахи, Прокуратура – те са срещу Иван Тренев. Ако смятате, че съм почтен – моля споделете в името на истината за България.

Правдата и Лъжата спорели, ала свидетели нямало! Аз обаче не съм Лъжата!

Аз съм българин и оставам такъв до край!

Ще се боря по всякакъв начин, за да излезе истината за произхода на българите!

Истината ще ни освободи от оковите и ще ни обединява!

Заплахите, лъжите, омразата срещу мен ще продължава. Ще се опитват да ме „омаскаряват“ и да лепят „етикети“ по мой адрес, за да ме унищожат.

Сезирах прокуратурата за заплахите срещу мен, но отговор нямам вече цяло лято. Вместо това – чрез „анонимни“ изедници прокуратурата ме разследва и натиска, за неща, за които няма никакви причини и доказателства, но продължава!

Въпросната Вера Бонева и „приятели“ твърдят, че НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ Е ПРЕДАНЕН! Още по-далеч стига наголстта на някои от тях – случайно хванат, че и може би той се е предал!

Аз съм единствената им пречка на всички тях! Запомнете го! Те, които крият документи от национално значение за България, те, които пишат фалшива история в училище, в която дебилизират учениците, те, които искат да махнат 3 март за национален празник и по този начин да признаят, че няма османско иго, те – тези, които твърдят, че най-великата личност в Европа Васил Левски се е предал сам или случайно бил хванат!

Това е националното предателство, което днес фашизоидно се опитва да унищожи народа ни. Нарязаха и паметника на великия Иван Фунев( Паметник на Съветска армия), изнесоха цялото културно наследство – по музеите половината неща от доказани експерти са фалшификат!

Същите велики учени и общественици не застанаха срещу новата национална награда „Хаджи Иванчо“ – подписалият смъртната присъда на Апостола.

Същите не желаят да реабилитират поп Кръстю, че не е предал Васил Левски! Не признават османските документи от съда,че Левски отрича да е убил ратая Стойчо Гиргинов!

Напротив лансират лъжата,че Васил Левски е убиец!

Аз написах книгата за Васил Левски, за да покажа безпристрастно иснината такава каквато е!

Истината за Апостола – великият политик, хуманист, революционер, визионер!!!

Да докажа, че е предаден и наследниците на предателите му днес „управляват“ България!!!