16.09.2024

Правете деца, не пропаганда.

Подрастващите- нашето вечно домашно.

Сигурно, наравно с предаността към Родината, няма нещо по- свято от децата. Те са резултат от любов, съпричастие, очаквания за бъдещето. Затова те са нашето вечно домашно, което подготвяме преди да се родят и го пишем до пълнолетието им, че и нататък. Затова логично е смущението от навлизащата, заплашителна и ненужна пропаганда, която да води за ръка малкото човече, на което възлагате надежди в последването на баща си в неговата професия или да научи от майката азбучните правила на израстването и Живота. Затова е опасно в това домашно да се намесват участници, които не са заченали, износили, отгледали детето ви. Опасно е да го търсят, за да го „обгрижват“ с материали и ресурси, непоискани нито от него, нито от вас.

Това ми прилича на чичковците, които дебнат в храстите и се разголват пред деца, на чичковците, които опипват в тролея. Това е сводничество между подранили и вредни идеи и чистото детско сърце и съзнание, което принадлежи до пълнолетие на разположението на родителите. Какво толкова има да се обяснява и кой ви иска в училищата, неуважаеми натрапници… Така се е случило, че нямам деца, но ако имах, щях да бъда най-верният им страж срещу вас. Дори да беше законно, нямаше да ви дам физически да се навъртате наоколо. Децата са нашето домашно, нашите изпити и нашата матура. Тази пропаганда иска да се окаже професорът, който ще раздаде накрая шестиците или ще ви върне на поправителен. В този случай, най-добре пригответе лопатите и ги посрещнете подобаващо. Децата са нашето домашно и нека ги подготвим за домашните на техните деца. Така измежду тях няма да се промушат многоцветните лисици на внушенията, които все още нямат място в умовете на децата, преди пълнолетие.

Непременно проверявайте социалните им мрежи, ако питате мен, не позволявайте да имат такива. Освен ако не са под ваш контрол. И, дайте им по един лютив спрей, за евентуални срещи с какички с изразена адамова ябълка. И, правете деца, не пропаганда.

С вас съм…

Евгени