19.09.2024

„Само две снимки, които казват всичко.

На снимките виждате запечатани мигове от днешната неделна литургия.

Виждате също, националния флаг на Украйна е поставен в светия Олтар на видно от всички миряни място!!! Целта – да се прогонят като нежелани всички руснаци и 85% от българите, които никога няма да коленичат пред Свещен Олтар със забучен украински флаг в него.

Църква на войната, не Църква на Иисус Христос!

Съжалявам, че трябва пак аз да го кажа, но това е веществено доказателство, че българските свещеници не разбират смисълът на Християнството. За съжаление и в БПЦ се настаниха видове, на които не им е там мястото.

Не само защото не са вникнали в Християнския морал, не и защото в тях няма нищо духовно, а защото не разбират, че Църквата не е политическа театрална сцена. И в нея няма място за артисти, а само за Просветени и смирени божии човеци. Нито патриархът в сянка Николай пловдивски е такъв, нито неговите производни.

Сигурно сте чули изявленията на пловдивския митрополит и патриарх в сянка Николай, в едно с мафиота ББ, на когото той беше и продължава да бъде първокласна политическа подлога.

БПЦ никога не е била толкова пробита от безродници и неверници облечени в свещенически одежди. Срам и позор за всички български свещеници, които не разбраха своята отговорност пред Бога, не пред падналите в грехове човеци. Най-малко пред политически фигури, недостойни дори да престъпят Храмът Господен.

Погнусен съм, жестоко накърнен и смъртно обиден, като обикновен вярващ, от тия верни служители на мамона облечени в расо.

Същите тези черни демони насилват деца на 7 годинки да постят строг пост, по 3 дни всяка седмица, и да се изповядват, за да им дадат Свето причастие. Представяте ли си за какви гадове става въпрос?

Казват също, че дете на 3 години още с биберон е вече голям човек, който също трябва да спазва пост и молитва. Това било сливенска епархия и трябвало всеки да се съобразяват, все едно Сливен е някакъв поднебесен град извън България.

И това се случва докато същите тия продават дори светена вода и търгуват, като разюздани в своите храмове и извън тях – свещи, кръщенета, погребения!!!

В техните глави има само пари, пари и пари! Нищо друго.

Живеят в разкошни къщи по време на всяка чума, карат луксозни лимузини подарени или придобити чрез „услуги“ на доверени до Църквата им престъпници и благоговеят пред всеки срещнат олигарх-бандит. А на политиците и местните дерибеи са направо надупени. Буквално.

Прав е бил Ботев! Бог не е в тази Църква.