01.05.2024

Изкуствено вкараният в парламента със софтуерна мушенгия Стефан Янев, известен с безумната си фраза: „България е НАТО, НАТО е България“, рекъл:

Прифронтова държава сме, войната е близо до границите ни. Принципно казвам – да, може да дадем оръжие и от една страна от гледна точка на българския бизнес – произвежда, продава, от гледна точка на инвентара на българската армия – въоръжение, платформи, това, което има в българската армия, от гледна точка на солидарността – това е добре, но нека да погледнем първо какво имаме, дали е достатъчно. Това е една преценка, която всеки може да я даде от гледна точка на познанията и разбиранията. Аз съм съгласен, че нямаме достатъчно, нямаме излишно. Ако имаме разговори с нашите съюзници от НАТО и ЕС, да разменим едно с друго, но те трябва да започнат сега и веднага“.

Тоя неспасяем Бастун казал още, че ако му дадат мандат бил готов да преговаря с всички за правителство, демек като общата курва е готов да се е… с всеки.

Вчера тоя Бастун го мернахме случайно и в новините  дървено да философства за разделението на властите. Все едно слушахме тъп зубрач, който рецитира някакви наизустени фрази, точно толкова банални, колкото зелените му чорапи.

Но този тип, който вкара американския посланик във всяка министерска тоалетна по време на премиерстването си, и когото за награда вкараха софтуерно в парламента, е опасен. Защото е американско мекере, готово на всичко за да задоволи болестните комплекси на войнстващото си бездарие. Поредният кретенски „кадър“ на Румен Радев.

Afera.bg