19.09.2024

Страхил Ангелов

Не пипайте паметниците, индоктринирани получовеци и лакеи на безродния либерал-джендъризъм, който ви е заразил като чума! Вие и без това управлявате против волята и интересите на българския народ. Вече причинихте страшни и труднопоправими опустошения в българския политически, стопански и най-вече културен живот.

Реабилитацията на фашизма ще ви докара отново на подсъдимата скамейка! Внимавайте да не дойдат внуците на тези от паметника и да не се наложи да го построите отново с полагане на доброволен обществено-полезен труд.

Прекалено дребни и нищожни сте, за да се опитвате да заличите колективната памет на българина – той ще ви намрази жестоко за това, което вършите по отношение на неговата история. Откраднете си каквото ви трбва и си вървете. Не посягайте на неща, които не разбирате и не познавате, защото ще се опарите жестоко.

С подлостта, арогантността и лицемерието си въвеждате една много опасна за вас разделителна линия, а именно между мнозинството нормални българи и малцинство, съставено от индоктринирани консуматори полуидиоти, безродници и направо българофоби!

Нормалните сме все още много повече и благодарение на вас и българофобските ви изтъпления броят ни ще расте.

Страхил Ангелов