19.05.2024

Дойде ни в повече сапуненият бърньок със Сашко, баща му, майка му и т.нар. „негови спасители“.
Стомахът ни вече не мели тая помия.

Разбрахте ли, манипулатури? Сложете край на тая каша! Дори шизофрениците са наясно какво евтино зрелище пробутвате на цяла България!

Запазете тая драматургия за западноевропейските бройлери!

Ние искаме да знаем при какви обстоятелства бе убит граничният полицай Бъчваров!

Искаме да научим чия ръка подписа предателкото „споразумение“ за затварянето на ТЕЦ-овете!

Искаме да получим точна информация за ядреното гориво, с което ще „диверсифицирате“ руското в АЕЦ – Козлодуй!

Искаме да разберем какво става с рефендума за еврото!

Искаме дълбоки промени в ИК, а не козметика в угода на фалшификаторите на народния вот – независимо с хартия или машина!

Искаме наказание за негодниците, които гласуваха „военна помощ“ за фашисткия режим на Зеленски и ни хвърлиха във война с Русия!

Искаме строг държавен контрол върху цените и качеството на хранителните продукти и горивата! Знаем, че инфлацията е изкуствено създадена и няма нищо общо с конфликта Русия-Украйна!

Искаме национално отговорно решение на проблема в Народния театър. Сблъсъкът Морфов-Кръстева не е лично противопоставяне, а конфликт на две идеологии! Народният театър „Иван Вазов“ трябва да остане българска културна иституция, каквато винаги е бил!

Точка на Сашкиадата. Ако майката и татето на Сашко бяха наред, никога нямаше да позволят детето им да бъде използвано за скверни политически цели – като димна завеса!

Не искаме морал от вас, задкулисни мистификатори! Искаме просто да схванете, че номерът ви не минава. Стига лъжи!

Към читателите:

Забелязвате ли, че оплаквачките около „ковид пандемията“, „горките украински бежанци“ и „националният любимец Сашко“ са едни и същи лица?

Милена Върбанова