20.04.2024

С голямо вълнение сред населението на евроатлантическата територия се прие новината, че Големият Бял Сахиб в лицето на говорителя на Държавния департамент, насърчавал съставянето на правителство у нас. Радост, ви казвам, неистова радост. Вече усещам как евроатлантическите фенове потриват доволно ръце и разпределят порциите. Остава само Нейното Превъзходителство да посети лидерите на няколко партии /опс, грешка, да ги ПРИВИКА при нея/, за да е точно всичко.

Наглостта им няма граници. То все едно Лена Бориславова да разцепи мрака с твърдения, че насърчава изборите в САЩ и кой да бъде президента им. Каква работа имат да се бъркат в съставянето на българско правителство. Опс, пак грешка. Не е българско.

И за какво е цялата тая мъка с изборите. От Козяк направо да си назначават губернатор и администрация и да приключаме мъката.

Извън това – недопустимо е подобно изказване от страна на САЩ към суверенна държава! Недостустимо! Още повече с честата им груба намеса във вътрешните ни и външни работи!

Елена Гунчева