12.05.2024

Прокуратурата, менажирана от ДПС и ГЕРБ, старателно неглижира всички данни за евентуални престъпления на Асен Василев, Кирил Петков и конкубинката му Лена Бориславова.

Вчера „Бивол“ разкри, че Петков и Бориславова са фалшифицирали документите на сдружение „Да запазим Корал“, за да може Кирил да стане служебен министър на икономиката.
Сигнал за това е входиран в прокуратурата и МВР още миналото лято. Няма следствени действия, няма развой, държи се на трупчета. Идеята на Борисов и Пеевски е да изнудват лидерите на ПП и да ги направят послушни в рамките на сглобката.
По същия начин Кокорчо е амнистиран за „Чаталджагейт“.

По същия начин онзи ден Бойко Борисов даде „отбой“ на своите за доклада на комисията за митниците, която уличаваше Кокорчо във връзки с контрабандисти.
По същия начин е замазано разследването срещу Бориславова за изнасяне на класифицирана информация от ДАНС по проекта „Турски поток“.
За фалшивата декларация за гражданство на Кирил изобщо да не споменаваме.
ГЕРБ и ДПС си имат „евроатлантическа партия към посолството“ на каишка! Тя им служи за индулгенция пред Брюксел и Вашингтон.

В замяна опрощават безобразията на харвардските шарлатани.
Чиста работа. И пълна мръсотия.
Аферата „Корал“ обаче се разгаря. Шефът на сдружението Атанас Русев потвърди, че подписът му е фалшифициран от Лена Бориславова. Ако и сега прокуратурата си затвори очите, значи действа като съучастник в престъплението.

Недялко Недялков