30.06.2024

Може да бъде изображение с 5 души и текстово съобщение

Не знам дали феновете на простопростоидиотите осъзнават липсата на здрав разум и елементарна логика в поведението и думите на любимците си /то в тяхната ситуация е като с домашните любимци – виждаш, че кучето ти има една мозъчна клетка, колкото да пази равновесие, ама го оправдаваш и му се кефиш/. Простопростоидиотите осъждали забраната на парцалчето в Русия. Няма как да не напомня на простопростоидиотите, че преди повече от година и половина в България и ЕС бяха забранени руските телевизии и медии и достъпа до много руски сайтове. Тогава простопростоидиотите се радваха и казваха, че така и трябва да бъде. Сега пищят като ощипани.

Извратеното мислене е харектерно за психодесните. Пояснявам, че има евроатлантици с нормално мислене и логика и макар и неохотно, са склонни да признават фактите. Но пък тия не са от разумните. Принципът е: ние можем да забраняваме медии, това е демокрация, обаче ако след почти две години същите забранят наша медия, то това е терор, деспотизъм, тирания, комунизъм, болшевизъм и …ама, другАрЕ, не може така!

Напомням на простопростоидиотите, че Русия не е Албания. Дори Виетнам не е. Та дори опитите за подритване на руската мечка водят до последици, за които трудно може да се каже, че са приятни. Обратното ошамарване не само ще го има, но и ще им отвърти главите. Хубаво е да се мислят тия работи, простопростоидиоти!

И трябва да ви кажа, че забраната на български парцали и мисириатски медии в Русия ще ви е най-малкият проблем. Да напомня, че вашето правителство изпращаше оръжия в Украйна. Да не мислите, че не ви знаят поименно? И да не мислите, че ще ви се размине? Аз веднъж го казах, обвинихте ме в държавна измяна. Всъщност държавна измяна е да въвличаш народа си във война, за да си получиш 30-те сребърника за ибрикчийството към американците! Но не се и съмнявайте, че цената на това ще я платите.

Та, на мястото на простопростоидиотите, нямаше да се набивам на очи с малоумни декларации. Ама то простото си е просто, както се казва!

От друга страна, да не пречим на врага си да греши.

Елена Гунчева-Гривова