24.09.2024

На мен лично, американските филми са ми дали ясно да разбера какво означава „тероризъм“. За акт на „тероризъм“ разбирам действия като например отвличания, атентати, удари с взривни вещества, гранатомети и др. срещу политическия ред, за да се постигне политическа промяна.

Гризачът, май – май не е много добре подготвен от посолството, щото най-демократичните от демократичния свят я употребяват тази реплика – „Аз с терористи не преговарям“, но …. дори те не забравят, че протестите са демократична форма за изразяване на несъгласие с решенията на управляващите.

Ако денков го дрязнят майбасите на зърнопроизводителите – да си купи и той един и да се свърши с тая мъка, ако може да си докаже доходите за такава кола разбира се.

Ако няма нужните доходи – винаги може да пуснем DMS номер #МайбахЗаДенков и за няма и 24 часа ще му съберем парите. Ако все пак не иска подаяния – да пита герб как се правят нещата. Някой приятел, кум или кръстник с нужните доходи ще го запише на свое име и ще му го даде да го използва.

Протеста на сектор земеделие има шанс и възможности да ни отърве от сглобката. Вярно, че управляващите едва ли ще се предадат лесно точно преди изборите, все пак целта им е да са във властта, обаче, ако не се подведат по кухи обещания – може наистина да ги изчегъртат в едно с банкянското момче.

ОСТАВКА!

Лилия Божкова