01.05.2024

Анастасия Гешева

Определено има една новост, която искам да засегна. При всички безпрецедентни изменения на добре познатия ни свят, при всички тежки и очаквани с огромно напрежение дни, при цялата сложност на световната ситуация.

Сложността на положението произтича от характера на публичната и задкулисната власт, която движи Колективния Запад. Тя е много опасна и отношенията с нея сега преминават от състояние на пълно подчинение към частично неподчинение, но вървят към неподчинение и отхвърляне. Което предизвиква крайно тежко негативни проявления навсякъде в света. Омраза, ярост, злоба към всеки инакомислещ и опитващ се да се освободи са само част от нещата, които представляват непосредствена опасност за живота на Земята в момента.

Единствено Русия открито се изправи и обяви пълно противопоставяне на това чудовище. То е логично да е Русия, защото тя е най-голямата държава в света, единствена има целия ресурс за борба с чудовището и освен това тя има духовната задача да свърши точно тази борба. Тук ще кажа, че Китай не е определен от духовния свят за държава, която може да извърши този цивилизационен супер сложен скок. Затова Китай е държава встрани от главния удар.

Ето новостта, на която не видях никой да обърне внимание.

Всеки обект или субект, който се е опитал да се противопостави на Федералната Резервна Система на САЩ, не е оцелял физически. ФРС е първото главно ниво на световния англо-саксонски хегемон, таен досега елит, който е директно подчинен на върховния господар на ДД – английската монархическа родова аристокрация и нейните еврейски по род главни служители.

Владимир Путин от името на Русия обяви открито и официално война на ФРС. Той заяви, че тази система ще умре.

По всички закони на досегашната конспирация, а днешна реалност, следва да очакваме ДД да стовари цялата си останала мощ върху единственият човек, който има правото и силата да застане срещу чудовището. Предстои да видим какви точно събития ще последват срещу Путин. Ако той оцелее физически, ще е първият случай в историята. И следователно ще означава, че ФРС загива.

С цялата си политическа кариера Владимир Путин е заслужил да направи това официално противопоставяне на световното многовековно задкулисие, което като паяк е обвило цялата Земя в мрежите си. Може да звучи патетично, глуповато или пък абсурдно, но това е истината и аз съм сигурна, че в следващите години ще се види, че всяка моя дума е била вярна и съм говорела истина.

Путин е единственият човек, който може и има право да е на това място и да прави това, което прави. Само и единствено на личната му благородност и доброта светът дължи все още безоблачното си мирно съществуване. Всеки друг на неговото място отдавна щеше да е направил световна или ядрена война. И тези ми думи ще се докажат с бъдещето. Надявам се, че мета ще може да понесе факта, че наричам Путин добър човек. Ако не понесе, здраве да е.

Съдейки по реакциите на Запад към поредната му реч, стигам до извода, че Западът е пропаднал на нивото на първолак, който се учи да срича отново. Сякаш сега учат азбуката. Всичко им е толкова трудно да разберат у Русия и у Путин. Всяко нещо при тях трябва да им се обяснява многократно и пак никога не е разбрано. Всички, които мразят Путин, не го познават. Никога не са го чували и чели. Разбира се има такива, които го мразят и като са го гледали, слушали и чели. Но говоря за тези, които никога не са го слушали, а са чували да им разказват за него западните медии. Аз го слушам от 15 години редовно. И мога да заявя, не да кажа, а да заявя, че речта във Валдай 2022 беше повторение на всичко пределно ясно за слушащите Русия. Отново и отново като за бавно развиващи се Путин обяснява азбуката и те пак не я разбират. Това явление не знам какъв край може да има, каква развръзка. Какво се случва с деца, които не могат или не искат да научат азбуката? Тук има учители, да кажат.

Путин стъпи там, където никой досега не беше стъпвал, а всеки опитал се, беше ликвидиран. Това трябва да е ясно!
Той обяви цивилизационна война на ДД. В това са прави глобалистите, той е агресор. Обяви война на ФРС.
И сега ще се задвижат последствията.

Анастасия Гешева