20.09.2024

Разкриването, че Западът крие своята нацистка същностна природа върви с пълна сила. Нацизмът като идеология във всичките и части е много дълбоко залегнала в политиката на световния Хегемон и няма как да е иначе, след като именно той създава и расовата теория, и тоталитарната структура, и войните като условие за процъфтяване на човешкото противоречие и финансовото робство. А самият Хитлер е много добре обгрижен финансово от САЩ.

Насилието, което системата му демонстрира между 1938 и 1945 година, не е нещо непознато. Същото това насилие е метод за налагане на власт във всички колонии на европейските монархии. Нещо, което много удобно се е изтрило от изучаването на историята в днешните времена. Ама индийците, африканците, индианците, че дори и българите помнят. Това насилие е записано в родовата национална памет на народите, изнасилвани от европейско-американския хегемон и никой оттам не може да го махне и точно оттам то занапред ще залива живота, за да се види първоизточника. (Благодаря на Вихра Павлова за това научно определение на процеса.) Тя ми припомни един факт, че в Белгийско Конго белите режат ръцете на децата, които не са постигнали дневните норми в работата.

Аз ще припомня, че Великобритания избива цялото коренно население на остров Тасмания, защото им изглеждат не-хора. Расовата теория има много дълбоки корени, още в средновековието, но тази, която Хитлер популяризира, е същата, която се ражда в политиката на викторианска Англия и бива последвана от „прекрасните“ идеи на Малтус за върховенството на бялата раса. Малтус има една много проста истина – жителите на другите континенти са вредни и излишни за добруването на белите сахиби.

Хитлер прибавя идеята за унищожение на славяните, което именно днес много ни интересува. Денацификация на Колективния Запад, на колониална Европа, на Хегемона, който е нацистки по природа. И този, който дръзна да се изправи сам срещу всичко това, днес има рожден ден. Ах, как искат да го няма! Но хубавото е, че вече не става както те искат.

Анастасия Гешева