29.03.2024

Елена Гунчева - Гривова

За съжаление българският народ, нищо, че е православен, често залита по окултното. Християнската религия е категорична, че това е грях. Че всички врачки, екстрасенси, магьосници, вещери и всяко едно търсене на помощ и светлина от отвъдното и окултното, е гнусота пред Бог. С изумление съм виждала опашки пред къщите на врачки и ходжи, а сериозни хора сериозно да обсъждат магии и развалянето им. Не, че няма такива неща, но е грях да се занимаваме с тях. Вярата в Бог, молитвите и в пътя, който ни е показан в християнството /а и в другите религии/, е ясен.

Окултното идва от лукавия. Няма как Светлината да идва от окултното. Лъжепророците заблуждават хората, че са Светлина и Истина, но всъщност подмамват към нечестивото и грешното. На човек не е дадено да прозира в бъдещето от Бог. Всяка една подобна сила не идва от Доброто.

Внимавайте и в символите. Уж безобидни символи са символи на нещо съвсем друго, гнусно и скверно. Вижте какви символи използват в Украйна в отрядите на смъртта. Вижте какви символи е използвал Третия райх. Знаете ли, че АХ е имал специален отдел – Аненербе, който се е занимавал с окултни артефакти и се е опитвал да повлияе на войната чрез …окултни методи.

Днес политици ходят при известни врачки. Носят червени конци на Кабала на ръцете си. Вярват в гледането в бъдещето и правят плановете си според това, което са им казали врачки и магьосници. Вижте дори филмовата индустрия на Холивуд, който знаем на кого служи, как ни промотира колко са готини магиите и сатанизма.

Само Бог е Светлина и Истина. Другото е от лукавия! Отричам всеки, който се занимава с подобни неща. Илюзията за сила, която идва оттам, не е от Доброто. Много хора ще дойдат в името на Бог, но няма да са негови пратеници. Пазете душите си да не се подведат. Изкушението е голямо, но цената е прекомерна за плащане.

Може на някого да звуча като религиозна фанатична, но не е така. Вярата ни пази. Който вярва в Бог, е защитил душата си. А днес битката е между Доброто и Злото. Не можем да печелим за Доброто, ако използваме силите на Злото. Кой разбрал – разбрал.

Елена Гунчева-Гривова