09.05.2024

По последни данни задържани за извършване на масовото убийство в Подмосковието са 11 души, от които само 4 се явиха вчера в съда, за да чуят обвиненията срещу тях. За останалите 7 не се знае нищо засега.

Отново съветвам който желае да провери истинските намерения на Путин по една или друга тема, да следи изказванията на Медведев. Той има канал в Телеграм и акаунт в Х. Няма нови данни по организацията на терористичния акт, чакаме такива, или реакции на Русия. Много бързо руската аналитика достигна до очевидния извод, че Западът желае да скара Русия с Ислямския свят. Това е главен метод за контрол и въздействие на злото – да насъсква хора и народи едни срещу други, а истинският виновник никога не е на светло и ни лук ял, ни лук мирисал. Свърши тая!

Както много пъти обяснявам за хората, които използват главите си по предназначение, не за красота, Путин е рядък случай на разумен политик и държавник и никога не действа емоционално и прибързано. Когато се увери кой какво, той действа. Така управлява във всичките 24 години досега. И точно затова него не можаха да го излъжат. Кой човек проверява което му говорят, откъде идва? Колективният Запад към момента продължава да се придържа за сламката, за която се е хванал, че Ислямска държава е организатор. То те нямат и друг избор. Тази позиция нито ще ги спаси, нито ще подобри положението им. Да, положението на Запада не само, че не е розово, но направо си е говняно!

Направи ми впечатление, че руските аналитици този път обърнаха много голямо внимание официално на различни символики, които тайните тъмни общества използват от векове за осъществяване на контрол и подчинение чрез страх, ужас и сатанински символи и ритуали. Неща общо известни на всеки, интересуваш се от света. Досега подобни теми бяха считани от масовата култура и съзнание за глупост и конспирация. Но в момента в Русия, и не само в Русия, на тях обръщат внимание обществено значими субекти, които най-малкото, в което могат да бъдат обвинени, е вяра в конспирации. Нарочно не показвам изнесените символи, дати, процеси, защото не искам да ги показвам. Интернет е залят с тях. Другото, което задължително трябва да кажа е, че този случай стана удобен за проверка на руската културна общественост, която също като нашата беше купена от Запада и работеше против родината си.

Първите пресявания за руската културтрегерска среда дойдоха с началото на СВО. И сега нова пресявка. Ни гък има от прозападните руски звезди. За сметка на това по-младите и по-патриотичните такива се изявяват много пробивно. Рано или късно и нашата културна среда ще бъде пресята до последния човек.

Анастасия Гешева