26.04.2024

Може да бъде изображение с 1 човек, на открито, дърво и текстово съобщение

рЕзка промяна в намеренията на Костадинов. От ПЪРВА политическа сила, какъвто се напъва да е, вече иска да е ПЪРВОСТЕПЕННА политическа сила. Познавайки го лично, не съм много убедена, че знае разликата в понятията „първа“ и „първостепенна“. За първостепенна тълкуването е: първа по КАЧЕСТВО и ВАЖНОСТ. А първа си е първа по изборен резултат.

Тоест, Възраждане се пънат да са първи по КАЧЕСТВО! Не знам, не знам, със сервитьорките, шофьорите и корумпираните полицаи как ще им се получат нещата. А по важност – то се вижда колко са важни. Кресливи и вресливи – да. Просташки – да. На всяка манджа мерудия – да. Ама чак пък важни.

Мисля, че се налага сериозно преосмисляне на понятията „качество“ и „важност“ от ръководството на партията. Качество на партията се вижда от кадрите. Роднина, полицай, роднина, полицай не е качество. Или пък да преосмислят първи ще ли са или първостепенни? То за техния електорат няма разлика, ама за мислещите определено има. Отново на партийната страница се мъдрят анкети, правени сред клубовете и трол-фабриките на партията, от които по ясен, несъмнен и пореден път се вижда, че те ще имат 28 % на изборите. Както и на последните пет-шест парламентарни избори.

Пак ще си потвърдя мнението, че тъпият пиар опропастява много усилия. Особено като няма разумен коректив. Ама карай, ние от списъка за Белене няма какво да критикуваме Божествения….

Елена Гунчева-Гривова