20.04.2024

Че американците искат да превземат Черно море, може да е новина само за тези, които си мислят, че геополитическите проблеми на Земята започнаха с ковида и се развиха със СВО-то.

За всеки, следил световните дела редовно десетилетия наред, това не е никаква новина. Че Татяна Дончева и колегите се „събудиха“ от сън и надуха тръбата, че имало опасност от закон, който да подчини морето ни на САЩ, е политическа пародия за наивници и спящи.

Защо досега никой от тях не говореше за тези планове? Аз ги знам, чела съм за тях, Путин е говорил за тях, Левицата или който и да , сега се сетиха да бият тревога? Нали бяха в парламента до скоро, защо мълчаха? Тия номера на тълпите може да се пробутват. Че Черно море е цел и морна фикция на ДД, го знаят и в първи клас! Че то влиза във всички документи на националната сигурност на САЩ и Великобритания, го знаем отлично! Че всички държави около него сме обект на интензивен американски подрив сега ли стана ясно? У нас има 3 – 4 хиляди американски шпиони, в Турция ги умножете по 20. Добро утро!

Роди ли се новият Едуард Сноудън тази нощ? Можеха малко по-завъртян сценарий да предложат. 21 годишният стажант имал връзка с рускиня, тя пък пращала пари на майка си от Америка и той от любов предал държавата си. Примерно. Можеше и други варианти. Но че младежът имал националистически уклони, сиреч фашист, и заедно с другарите си по съдба не харесвали войната в Украйна, гледали проруски видеа и се вдъхновявали от Вагнер, това ще мине само пред диваните армии, които изпълняват каквото им кажат телевизорите. Войниците и сержантите обикновено гледат порно, не военни доктрини, ама карай.

Анастасия Гешева