28.04.2024

Страхил Ангелов

Русия добави ЛГБТ движението към списъка с екстремистки и терористични организации, съобщиха днес руски държавни медии, цитирани от Ройтерс и БТА. Това направо влудява налагащите „новата нормалност“ дехуманизирани девианти, които стоят начело на западния свят, чрез свои марионетки като Урсула, Шарл Мишел, Макрон, Шолц и други подобни трансхуманисти.

Стъпката е в съзвучие с решението на руския Върховен съд от миналия ноември да категоризира ЛГБТ активистите като екстремисти, което според представители на ЛГБТ-общността може да доведе до арести и преследване.
Сред въведените мерки са закони, криминализиращи пропагандирането на „нетрадиционни сексуални отношения“ и забраняващи юридическата и медицинска смяна на пола!

Още ли се чудите, защо за т.нар. „либерален Запад“ е толкова важно Русия и всичко руско да бъде отречено, обругано и направо демонизирано! Просто искат да превърнат Европа в Содом и Гомор, а руския народ продължава да дава „лоши“ примери, които отклоняват европейските народи от единственият „прав път“ на джендъристките и псевдопрогресивистки догми на новата им идиотска античовешка „нормалност“!

Страхил Ангелов